November 22, 2006

Memacam Cerita...

Student Tua

...alkisah jumaat yang lepaih ada seorang makhluk ciptaan terbaik Tuhan nan Esa , makhluk yg dinamakan oleh mak bapak dia Azhar anak Ahmad.adapun kedatangan Azhar anak Ahmad ini berikutan penyertaannya ke satu pesta melantak sampai pecah perut iaitu majlis RAPAT*yg tak rapat lak leh gi, kena makan jamu serapat dulu*...

... sementelah berangkatnya dari JB pada awal pagi sesudah fajar menyinsing, maka, tergelincir sahaja matahari ke ufuk barat samapilah dia.adapun Azahar anak AHmad ini juga menggelarkan dirinya sebagai student tua kerana umurnya yg sudah agak zohor masih lagi mentelaah kitab...

... mati akal laks aku nak tulis prosa tradisional nie.tetiba feeling amik sastera laks...

...sbenonya tak dolah menarik pun ceritanya.just lelepak, sembang tak hengat donia sampai kul 6 pagi*sib baik ari ahad*, kuar ngan orang gila ni ngan partner in crimenyer, itu je. tak dak cite best pun.saje je.nak ceritanya, AzharAhmad ni seorang student yg dah Zohor aka agak kertu.sampai bilolah ko nak melanguk kat situ jahar woi!!hiks hiks...

Cekodok Ku Laku lalu Aku dicabul

...malam minggu tu ada 2 sofa datang melepak kat umah aku. satu sofa di import dari Shah Alam , satu lagik sofa di import dari Klang. kedua-duanye kelihatan semput seperti baru lepas dirogol 8 org lelaki mantap.padahal baru kena naik tangga setinggi empat tingkat.kalo kena naik tangga kat Batu Caves tu tatau laaa...

...so , sebab ala2 lapo laks, sesambil tgk dvd cap ayam aku tu , diorg pasang cite Click!.aku pun baut laa cekodok bilis. main campak je apa benda yang ada.dorg bukan tau pun aku letak apo.hiks...

Photobucket - Video and Image Hosting

...sila abaikan kabinet dapur ituew...

...pas menambahkan lelemak dan kolestrol dr cekodok tu, sesembang laa.pesta carutan bermula. pastu gelak reramai sambil layan Click! tu. patu kan tetiba aku telah dicabul dan hampir diperkosa oleh 2 makhluk yang menyerupai jin.kejadian itu sempat diraka oleh paparazzi yang tah dari mana tah muncul...

Photobucket - Video and Image Hosting

...tulun!!! tulun!!! i diperkosa!!!...

P/s:kepada makhluk itu , tunggu surat dari loyer i!!!c u in kot!!!

Jom Gi Makan Free

...tghari ahad tu plaks aku dijemput ke Putrajaya untuk makan free di rumah makcik nie.bukan dgn tidak malunya yek!!! dijemput!!! so , aku hangkut lah mamat ni join skali.aku ingat nak ajak orang ni skalik.jenuh aku call dr pagi sampailah tengahari.nan ado katanya.off katanya...

...so aku berdua je lah gi.oleh kerana aku tak biasa sangat jalan kat Putrajaya ni , maka OTW ke rumah kak PNut n TokeiPajak ni , maka aku b=pun jenjalan laa sampai Presint 16 walaupun umah meraka kat Presint 9...

...pusing punya pusing, sampailah jugak kat umah diorg nie.hiks hiks.yang penting dia suruh hero dia panggey aku abang.suka suka!!! sebab selalunya kalo gi umah kenkawan aku mesti diorg ajar anak diorang panggey pak cik.tuo sangat ko den nie???...

...memula segan gak aku nak sembang ngan tokei pajak yang kedainya disita nie sebab tak penah cakap pun.ngan orang yg tgh sakan diet tapi tak turun-turun jugak ni selalu laa ym katanya...

...skali dia pun okie je, baek nyer carutan dia bagik, aku pun apo lagik.orang memberi kita merasalah kan.hiks hiks.memacam mende laa sembang sambil makan. sedap akak masak!!!*matilah bold katanya...

...penuh meja katanya masak.sakan nie.siap leh ratah lagik gulai siput ngan ikan tilapia bakar tu.hiks hiks. suka suka.leh kali ajak ler lagik...

...yg bangangnyer aku nie, leh bebuat lupa laks duit rayo kat hero diorang.sowi lah, bebetul terlupa.over sangat!!!...

...lately ramai gaks bloggers yg aku jumpa. matilah tak leh sorok identiti katanya...

77 comments:

Anonymous said...

aiyyoo diperkosa..... malu tapi mahu!!! hahahhaah :P

nampaknya cekodoklah angkaranya...dengan ini cekodok adalah haram utk dimasak atau dimakan...LOL **matilaa fatwa Khomeini

Hydrocodone said...

HlH4er The best blog you have!

xanax with out a script said...

68mfaB Hello all!

alvin lee tour dates said...

Hello all!

white fioricet said...

Please write anything else!

celebrex fda medicine vioxx said...

Hello all!

gladiator insurance said...

Thanks to author.

said...

Magnific!

needed no online said...

Please write anything else!

mixing ambien and vicodin said...

Please write anything else!

legal said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

phentermine no doctor approval said...

Thanks to author.

JohnBraun said...

9Uic0a write more, thanks.

said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

dvd chinese sex said...

Thanks to author.

animual sex xxx said...

Thanks to author.

legal sex teen said...

Please write anything else!

julia taylor anal said...

Hello all!

sex addicting games said...

Thanks to author.

ebony gallery sex said...

Thanks to author.

bbc health sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

bathroom sex positions said...

Magnific!

cult horny sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

houston sex club said...

Nice Article.

man sex survey said...

Magnific!

nudist sex pics said...

When there's a will, I want to be in it.

discreet sex chat said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

free mature porn video tgp said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

bolocco oral sex said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

brazil magazine sex said...

C++ should have been called B

after rash sex said...

All generalizations are false, including this one.

japanese sex crying said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

germination of marijuana said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

cheap generic drugs viagra cialis levitra said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

cheap ultram said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

jappaneese sex training said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

belgian biscuit sex said...

Thanks to author.

geisha sex doll said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

asian sex porno said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

all inclusive sex said...

When there's a will, I want to be in it.

sex black woman said...

All generalizations are false, including this one.

diagram position sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

old ladies sex said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

cocaine and overdose said...

The gene pool could use a little chlorine.

name said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

free adult porn movies said...

All generalizations are false, including this one.

rabbit porn said...

Thanks to author.

animai porn said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

lille sex shop said...

C++ should have been called B

attack sex clips said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

ftp porn free said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

delete porn files for free said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

gay toons porn said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

anal sex photo said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

frot sex pictures said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

porn torrent said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

helpless sex oral said...

If ignorance is bliss, you must be orgasmic.

imitrex inection said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

cg girl sex said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

photo sex gratui said...

When there's a will, I want to be in it.

buy sex machines said...

Give me ambiguity or give me something else.

cartoon sex cartoon said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

force sex fantasy said...

The gene pool could use a little chlorine.

ipod porn blog teen said...

Save the whales, collect the whole set

web cam free view porn said...

A lot of people mistake a short memory for a clear conscience.

jenna bush sex said...

If ignorance is bliss, you must be orgasmic.

police man sex said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

ariel porn said...

Give me ambiguity or give me something else.

kiss sex video said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

black girls porn picture said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

normal anal wink said...

Save the whales, collect the whole set

password sex backdoor said...

Good job!

buy phentermine on line said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

phentermine pics said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

phentermine without a prescript said...

Save the whales, collect the whole set

hungarian honey sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

Agus@ kayu jabon said...

mampir nich...
menarik sekali blog anda dan saya menyukainya..
salam....