November 22, 2006

Mana Satu...

... aku terpanggil untuk turut sama membincangkan issue yg telah diutarakan oleh kak Redmummy dalam entry dia dalam entry terbaru nyer...

... aku tak nak komen apa.sebab bagi aku , tak kira laa lelaki atau pompuan , gay or lesbi or biseks , lembut atau gagah perkasa or sasa , setiap orang ada hak untuk memilih jalan hidup masing-masing.jadi tak perlu lah dikritik atau dikutuk or anything similir with it...

... dan kerelaan menerima berita apabila bf/gf anda mempunyai pasangan sama jenis dengannya, itu hak masing-masing.adalah tidak wajar untuk menghina atau mengutuk sesiapa. jika anda rasa ia adalah sesuatu yg menjijikkan, ambil langkah mudah.tinggalkan sahaja dan teruskan mencari pasangan yang bebetul ideal dengan anda!!...

...motif kata tak nak komen.hiks.sekadar memberi pendapat je...

...tapi...

apa pendapat anda? mana satu yg lebih menyayat hati ...

ini...

atau...

yang ini???

la la la la la la la...

4 comments:

dbi said...

mal..perlu ke nak suruh aku komeng ni....
macam mung katalah...pilihan di tangan masing masing..semua mak bapak dah bagi pelajaran untuk memilih.. tapi pilihan yg di buat tu kenalah ikut garis panduan yang telah di tetapkan...
siapa kita nak kritik....??esp DBi yang lemah imannya ini...
so jatang dok kenyataang aku ning...

ArcHmaL HatiEmieY said...

terbukti kejantanang mung wahai DBI... tp lom tentu lagik.... esok luse ambe balik trg, kalu dang ambe singgos...

wénkt said...

yg 2nd tu laki dgn laki kan? gross giler ahaha. *

selamba

elyzyusof said...

hehe..penyuuu...beby suke both of them...sweettttt sangat beb!!!nak wat jugaakkk....ekekkee