October 17, 2006

...Hujan...

... musim hujan ke? no lah.skang ni tgh hujan kat sek 26 Shah Alam nie.lebat.siap kilat petir guruh segala. sapa lah kena panah tu yek berbulan posa ni. orang tua cakap kalo ada kilat tu maknanya setan kena panah petir.tul ke?enibadi??...

...teringat laks masa kekecik dulu. aku darjah 5 kot. tak hengat laks. umah nenek aku ni kira area pantai laa lagik.tapi dak do laa tepi pantai.dah ke hulu sikit.tapi berpasir laa jugak.kaler itam lagik. so area umah tu mmg banyak pokok kelapa. sebb arwah atuk aku dulu rajin tanam keliling umah.kalo tak rajin tak do laa pokok kelapa tu ngok!!...

...satu hari tu, mak aku ajak abah aku gi umah nenek aku utk tebang pokok kelapa kena panah petir.nenek aku kot cakap masa tu , ada setan laa tu bertenggek kena panah .wallahuaalam...

... smalam mood si dia dah okie skit.lately asyik hangen je.aku kenkadang melayan jugak dia nyer hangen tu. gaduh jugak la.tapi tak dolah bertumbuk bagai.ko gila ke hapa.just lite2 je/biaselah suami isteri*sapa isteri tatau.last2 dedua diam, pastu blah, balik kang, masa tido okie lah balik.cam p ramlee cakap kan, sedangkan lidah lagik tergigit inikan pula suami isteri...matilah mak!!!...

...sebenarnya kan kan...

...ekceli....

...ape ek.. malam ni aku nak datang opis buat kerja*nanges*banyak keje gilo wei.loadsheet satu pun tak siap lagik. matilah kau.esok kena submit.mlm ni pakat ngan mani nak datang.beli kueh raya bantai sambil buat keje.gilo apo rayo lom dah nak bantai kueh raya....

...smalam call mak aku , dia tengah buat kueh raya..uuuwwaaaa....tak tunggu orang pun nak buat kueh raya. akak aku tolong kot.tak kira. nnt malam raya nak buat cheese cake.sapa nak rasa cheese cake ngan chocolate cake aku mai laa umah nenek aku kat Kg Kepas , Machang Kelantan. matilah heboh semalaya cucu che wok buat cheese cake!!!...

...okies , tu je kot untuk ptg ni.nak gi call budka dapat baby baru . smalam kan aku kecoh nak makan NEKBAT.skali tghari td dia antor sms. offer diri nak tolong beli kuih NEKBAT tu .dia kata kat subang nung ada jual.aku ni mmg jenis malas nak g bazaar ramadhan...

... orang dah offer diri nak tolong belikan aku ok je la .tapi hampeh nyer budork!! mintak pengeras laks.tak po lah. aiman tak keshah. janji dapat apa yang diidamkan.motif ngidam.errkkss. ngidam? slalu orang ngidam ni berbadan dua.adakah aku... ? *koma* ...

... kan best laki leh branak.tak yah aku pikir nak kawien sebab nak anak. tapi, nak kuar ikut mane ek.ikut molot? ikut k***k?gilo.hancuq laa.Tuhan dah jadikan manusia tu sebaik dan seelok kejadian kan kan...

...jom kita biolkan kepala otak japs.zaman sekarang , Tuhan buat pompuan je leh branak pun memacam dah jadi.yerlah, branak dalam jamban skolah lah, buang anak dalam jambanlah, dlm sungai lah.kejam.tak layak diapanggil manusia kan.imagine kalo laki yang leh branak jugak, tak tau laa bramai banyak lagi bayi tak berdosa mati cam tu je. logikya?...

...laki kan nafsu kuat walaupun punya 1 nafsu 9 akal. tapi , yg satu tu perrrgghh...tak hengat.dalam kepala pikir main je.kalo leh branak brapa ramai laa anak.tu lom kira yang buang anak kat dinding bilik air ngan tilam*ooppsss*aku pun buat jugek.huauahauhahua...

...apa aku meraban ni aku pun tak tau.cam orang biol dah...okliah ...dddaaaaaaaaa....

p/s: aku tengah layan mp3 raya ni sebenarnya

67 comments:

Red Mummy said...

alo incik..

saya suka ini lagu..

berdendang mari berdendang...

baju raya kaler apa ek taun ni?

kita tema purple lah u, taun depa kita amik tema ijau blog awk ni ye

yeyeee

ArcHmaL HatiEmieY said...

alo ah soh...

ini lagu spesel request dari u maaa...


baju raye?? kale merah keorenan... cam ne tatau...tunggguuuuu....


taun lepas dah buat tema ijau kaler blog....

Anonymous said...

Kg Kepas!!! Machang..dekat umah aku tu...ermmm cheese cake
Rumah mana satu wei!!

JohnBraun said...

JCskD6 write more, thanks.

contact sex people said...

Hello all!

dragoste 150 sex said...

Nice Article.

aniaml sex comics said...

Hello all!

having gay anal sex said...

Good job!

sex acts withanimals said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

education sex single said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

oral sex female said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

beach public sex said...

Please write anything else!

bart sex milhouse said...

Hello all!

creampie thais sex said...

Magnific!

hott momma sex said...

Magnific!

privat sex dansk said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

night sex video said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

direct sex models said...

Give me ambiguity or give me something else.

free italian porn said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

boob cum sex said...

The gene pool could use a little chlorine.

boy boy sex said...

When there's a will, I want to be in it.

afree sex videos said...

Give me ambiguity or give me something else.

islander sex videos said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

get high off nasacort said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

generic generic cialis pills cod said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

phenterm said...

When there's a will, I want to be in it.

japerness force sex said...

Give me ambiguity or give me something else.

better sex life said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

girls sex noises said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

asian sex academy said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

all dressed sex said...

If ignorance is bliss, you must be orgasmic.

sex blue gay said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

diagram position sex said...

Save the whales, collect the whole set

older sex free said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

clozaril drug said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

name said...

The gene pool could use a little chlorine.

familt guy porn lois said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

porn video streams said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

animai porn said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

lesbian sex lessons said...

Please write anything else!

babe sex workout said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

freehardcore porn said...

All generalizations are false, including this one.

chlid porn said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

hairy cum men gay porn raunch said...

Save the whales, collect the whole set

christine young free anal pictures said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

freeoral sex videos said...

Wonderful blog.

porn sally walker said...

Magnific!

hardcore sex premium said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

increases sy said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

chinese dress sex said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

phone sex illegal said...

A lot of people mistake a short memory for a clear conscience.

caleb sex tape said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

cannes sex club said...

Magnific!

freaky sex sites said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

hot free teen porn mpegs said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

infidelity phone sex said...

All generalizations are false, including this one.

uncensured porn said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

jessia biel sex said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

porn comics sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

asian porn sites said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

lafosse sex offender said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

cell phone porn said...

Thanks to author.

12 volt sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

petite sex clips said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

cheap phentermine no rx phentermine airborne ex said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

buy yellow phentermine online without prescript said...

The gene pool could use a little chlorine.

phentermine uk said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?