October 16, 2006

...Meroyan...

... ada ketikanya, ketika betul-betul berada di tahap yang bawah, tiada teman ketawa yang mennjukkan diri.dan ketika itulah nilai sebuah persahabatan berharga kurang dari satu sen!!!...

...lupakan falsampah seorang yang skolah tak tinggi nie... *skolah aku bangunan paling tinggi pun 2 tingkat je sebb mmg dah tinggi sbb atas bukit...*

...dan episod menjadi Labu Labi kembalik.siap nak jemput kat rumah tu. punya lah gian nak makan singgang daging kelantan aku,m kenkawan aku ni sanggup g amik aku kat puchong walaupun diorg sesat kat giant.ape kejadahlah g masuk kat giant tu padahal aku dah cakap aku kat area puchong perdana, masuk terus je.sabor jer la...

... sib baik mood si dia elok.dia g hantar kat giant.kali ni hanya 5 6 org je.tak larat laa aku nak masak untuk reramai.kalo reramai tolong tak pe, ni reramai pakat makan. aku pun posa gak.tapi demi kenkawan, aku tak kesah sangat.aiman tak kesah!! hanj!!isk..posa tak baik sumpah seranah...

...tinggalkan cerita makan-makan reramai yg best gila tapi bukan best sgt nak diceritakan.tak de mender best pun selain pengalaman pertama aku tidor kat umah bujang anak dara.ko gila?? aku tido sorg dlm bilik dorang tido dalam bilik lain.lagipun adik tini ada la.ala, kepala sesekor cam g*****g. gila2...

...tak sangka seronok rupanya zaman selepas universiti.lepak reramai.cmemacam cite kluar.tetiba aku pun rasa aku sorg wanita kerana yg duk nyembang mlm tu aku sorang je laki*tetap lelaki walaupun 70% tak berapa lelaki*.cite pasal org itu ini yg dah kawin dan nak kawen, memacam.mana smer kenkawan lelaki*yg str8* dedulu yek, smer sibuk cari duit nak berbini kot.bagi yg tak nak berbini cam aku ni ade lah masa.tapi mana tah ilang smer...

... tapi kan, dalam reramai*walaupun 3 4 org je* tu, aku je tak dak kete lagik.lom ada rezeki.terasa gak rendah kan sebab asyik nompang je.saper nak sponsor kete kat aku???insyaallah, ade rezeki sebelum tahun depan adalah kot. setelah ebberapa kali tetangguh...

... banyak benda yang kena fikirkan sebelum buat keputusan. sebelum ni mmg aku ada plan nak beli dah , tapi tetiba aku tetfikir , cam na kalau kontrak aku tak disambung tahun depan.tak ke naya kan kan,gila apo.takkan nak niaga vont** nak bayor keta.masalahnya, laku ke???...

...mmg sebelum ni aku jenis, kalau aku nak aku redah je.tapi sejak dah tua nie*isk isk isk* aku banyak berfikir secara rasional dan matang.alhamdulillah.aku tak perlu berhutang dengan along semata-mata nak tunjuk kat orang yang aku mampu beli kereta!!!...

... dah aku dapat nikmati hari minggu aku dengan bermalasan tanpa perlu bersengkang mata untuk dapatkan lebih pendapatan untuk cover balik utang along n bayar kereta!!tapi setiap orang ade pendirian memasing kan...

...ooppsss!! ade orang terasa ke.sorry.tak berniat nak maki carut atau kutuk sesapa. just terfikir nak taip kan.lama aku tak buat entry cam ni.tak kisahlah ada org baca ke tak, dulik hapa aku , blog aku sker ati aku nak tahip apo!!...

...dan aku mula terfikir, menjelang hari ulangtahun kelahiran aku bulan disember ni, aku bagik laa seluruh rakyat selangor bercuti sehari sebelum besday aku.aku duk dan keje kat selalngor so , aku bg org selangor laa yek.org kl keje, jgn tak keje.sesapa yang aku ada no tepon tu, baik korang off henset korg nnti, kalo tak , siap laaa caci maki hamun carut segala kalo tak bagik adiah*matilah diktator*...

... dah tua bangka pun nak adiah ka??yerla, masa kekecik tak penah org bg adiah atau wish epi besday*nanges*.yerlah.masa kekecik dedulu kan penuh adat ketimuran.lagipun keluarga aku bukanlah bermata biru berambut blonde!!!bila dah tua bangka ni baru reti nak slebet besday ni sebab dah pandai beli contact lenses ngan kaler rambut kan!!!*matilahmak*...

... bebulan puasa ni tetingat aku zaman kekecik.tak de la kecik sangat.dah skolah menengah dah.form two kalo tak silap. rajin aku carik pucuk pakis yang kaler merah tu *org teganung panggey pucuk midin*, buat bubur lambuk.tetiap minggu katanya.sedap giler beb. apsal bubur lambuk kat cinie lain rasa dia ek.tak terliur langsung kau nak beli...

...satu lagik kuih yang aku tak jumpa lagik kat puchong ni walaupun komuniti masyarakat berasal dari pantai timur sgt ramai, tetpa tak jumpa.really missed it.kuih NEKBAT.mungkin ade yg tau kuih ni.atau ade org pantai timur baca ni ,tolong laaa bgtau kat ner ade jual kat kl ni.uuwwaa..... nak nekbat ,nak nekbat!!!...

...kalau bercerita pasal kuih sampai esok pun trak abis.hari tu dah makan kuih akok yang tak sedap.hari ni nak g ari akok tempat lain laks.then, jumpa kuih serikaya ngan tok aji serban.matilah makan serban tok aji.tapi smer kuih memanis je.sbb tu org pantai timur manis2 , kuih smer manis2*kadar penghidap penyakit kencing manis pun orang pantai timur jugak kan abg Dr*.yang penting, muka aku sentiasa manis walaupun tak de semut pun hurung muka aku nie...

...wei...korang tak pening ke baca tulisan je smerr.panjang sangta ke.nilah jadinya bila sesekali meroyan. dah laam aku tak meroyan melalut cam nie.bz giler skang. dah dekat SAP ni kan, 3 menggu lagik.uhuk uhuk.malas nak cakap pasal kerja yg bertimbun ni...

...oklah.dah 1735 ni.nak gerak dah. nak bukak posa apa tatau.carik kueh sat kat bazar ramadhan best gaks.erms...

...sebelum terlupa, congrats to all winners of Bloggers Idols 2006, specially my lovely cute pretty beauty sista*panjang puji ni kalo tak leh dapat nasi beriayani lagik tak tau la*PUAN RED MUMMY sebb berjaya mengalahkan adek2 yang suka berangan vast termasuk aku jugak tap iaku bukan adek2 dah.jugak kepada big bro baek sporting hensem macho lagik menggiurkan Abg DBI yang gila glemer, n also nun jauh diseberang tambak johor Ms Nadh, dapat no 3 pun kira menang gak sebb aku ni no pun tak dak. tahun depan kalo ade lagik Bloggers Idol ni aku nak masuk lagik*matilah Miss Tak Serik-serik... opss... tercarut organiser*...

...sekian..

79 comments:

Red Mummy said...

mal...

thanks for be a good promoter to kak red yeah...

i m moving forward to the next phase of my life.

da...

e-jat said...

nekbat ada jual lah kat KL nih

Hydrocodone said...

a3tlbI The best blog you have!

life insurance trusts said...

P55CpP Good job!

amalfi coast and tuscany tour said...

Please write anything else!

fioricet pharmacy online sale said...

Wonderful blog.

bextra celebrex prescription vioxx said...

Magnific!

address employers insurance company of nevada said...

Nice Article.

said...

Nice Article.

cheapest xenical online said...

Thanks to author.

xenical chat boards said...

Thanks to author.

3598 vicodin said...

Nice Article.

buy phentermine with no prescription said...

Thanks to author.

JohnBraun said...

85mwcj write more, thanks.

collage sex partys said...

Thanks to author.

doll baby sex said...

Wonderful blog.

animal sex syories said...

Magnific!

lesbian oral sex said...

Thanks to author.

latina anal creampies said...

Good job!

sex addict diary said...

Thanks to author.

erotic lover sex said...

Please write anything else!

outdoor shower sex said...

Hello all!

bear and sex said...

Wonderful blog.

beach sex pic said...

Nice Article.

couple sex picture said...

Magnific!

hot bitches sex said...

Nice Article.

public sex porno said...

I'm not a complete idiot, some parts are missing!

mariah carry sex said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

no more sex said...

Please write anything else!

doctor doing sex said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

free lesbian porn video clips said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

bonded forced sex said...

Thanks to author.

bosnia girls sex said...

Nice Article.

adults sex pictures said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

irish fucking sex said...

When there's a will, I want to be in it.

get high off tylenol said...

Wonderful blog.

cheapest cialis index said...

A lot of people mistake a short memory for a clear conscience.

phenterm said...

C++ should have been called B

italia sex pics said...

All generalizations are false, including this one.

besplatne sex slike said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

girl sex sleepover said...

Hello all!

arab harem sex said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

all mature sex said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

sex and malice said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

daily sex pics said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

omarion sex ass said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

cocaine blues by joh said...

Give me ambiguity or give me something else.

name said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

f free full porn vides said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

rape porn the best said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

animated cartoon porn said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

lezo sex pics said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

australian sex movies said...

Thanks to author.

free wild lesbian porn said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

claudia marie porn said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

gay threesomes porn said...

All generalizations are false, including this one.

anal sodomie said...

Hello all!

furries anal sex said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

porn star pictures said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

having sex act said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

ibuprofen overdose said...

Save the whales, collect the whole set

cesar sex machine said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

playboy sex clips said...

Wonderful blog.

califonia sex offenders said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

car sex positions said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

free metart sex said...

Good job!

inecent girls porn said...

I'm not a complete idiot, some parts are missing!

interactive sex story said...

Thanks to author.

vicki vette porn said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

jean-paul gaultier sex said...

C++ should have been called B

porno sex enfant said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

aphex porn rapidshare forum said...

Wonderful blog.

krissy love sex said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

boy and mom porn said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

teen anal sex com said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

paraplegic sex activit said...

When there's a will, I want to be in it.

long term effect phentermine said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

buy phentermine online weight loss pills descri said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

find a doctor who administers phentermine fort said...

Wonderful blog.