September 26, 2006

...Ramadhan...

... ni bukan crite pasal ahmad ramadan.tak de kaitan dengan hamdan.atau pun RAMD.ini cerita pasal aku di bulan ramadhan.hehehehpoyo tak??...

sekejpa je setahun berlalu.timbul balik bulan pausa yek.dah 3 hari dah kita puasa.bukan aku tak nak hapdet blog ni, tapi masa tidak mengizinkan.bebanan tugas sewajarnya bukan alasan kan.tapi , penat lah. kerja pakai otak lebih meletihkan daripada kerja pakai tenaga...

... seriusli mmg aku bz tahap gaban minggu lepas.dah diceritakan kan.smalam pun aku amat bz. terkejar-kejar aku. lgpun tak leh balik lambat sgt skang, sbb nak bukak puasa kat rumah...

... memang tabiat aku dari kecik lagi , bukak puasa di rumah satu kemestian. adalah sesekali berbuka kat luar.tapi aku lebih suka di rumah. ontah la. kalau dulu aku masak, so far skang tak masak lagik.dapur tak beli lagik.esok gaji ek, gi beli dapur serta senjata tempur di dapur la esok....

... walaupun beli juadah berbuka, aku tetap suka makan di rumah. sorang pun aku bukak kat rumah. 1st day puasa , aku beli nasi kerabu je sebungkus buat buka. buat teh o , makan sensorang.si dia kerja petang.so, buka puasa sensorang laa aku...

...semalam , budak nak dapat baby baru call nak bukak puasa ngan aku.ok je. mmg rushinglah aku balik dari opis smalam sebab dia dah tunggu kat umah aku tu.kul 6 lebey baru aku leh kuar dari opis.tu pun , cam siap tak siap je kerja aku. nak buat cam ne kan...

... dan aku sebenarnya sgt jarang ke pasar ramadhan.peningla kepala aku duk berhimpit-himpit tu. sebab terpaksa je aku pergi.aku akn cari gerai yang tak brapa ramai sgt org, dan tgk apa yang ada. aku ni jenis tak milih sgt makan.semua rembat...

... lagipun harga pun dah naik gegila kan.mahei weii!! baik masak kat umah.lagi baguih.smalam aku beli nasi pun kat tempat akak klate yang aku slalu beli bekfes tu.ntah lah. mungkin sebab kena ngan selera aku kot.nasi kerabu pun beli kat dia...

... i really miss my mom's cook.sob...sob...sob... ntah la. tetiba sedey laks kan. dedulu, masa kekecik kan, tapi tok do lah kecik sgt!! mak aku rajin buat kuioh.hari2 tetuko kuihnya.mmg kitorang tak penah beli pun kuih kat pasar ramadhan. mak aku mmg juara bab masak ni... uuuwwwwaaaaa....nak babbbaallllliiikkkkkk!!!...

...oklah, malas laa nak meroyan peposa ni.esok2lah kot tak bizi.terawikh??hehehe.tak pernah pegi lagik stakat ni.ntah lah.malas laks tahun nie.apa nak jadi klaa ngan aku nie...

...erms, malam ni pastikan korangt bersama aku*jom pakat tak gi terawikh!!matilahmak* layan citer GREY'S ANATOMY ,kat ntv7, saluran ceria anda!!!weii...desperate housewife ade lagii ke tak??...

Tanpa Disedari

11 bulan

banyak kata sudah diucapkan dan dilontarkan

tak semua menyejukkan,

11 bulan

banyak perilaku yang sudah dibuat dan diciptakan

tak semua menyenangkan,

11 bulan

banyak keluhan, kebencian, kebohongan

menjadi bagian dari diri,

saatnya istirahat dalam "perjalanan dunia"

saatnya membersihkan jiwa yang berjelaga,

saatnya menikmati indahnya kemurahanNya

saatnya memahami makna pensucian diri

Selamat menunaikan Ibadah Puasa

bersama kita leburkan kekhilafan,

Semoga dengan puasa mempertemukan kita

dengan Keagungan Lailatul Qadar

dan kita semua menjadi pilihanNya

untuk dikabulkan doa - doa

dan kembali menjadi fitrah

68 comments:

Red Mummy said...

dah abih la des hsewives..ganti ngan new season alias lak..
best gak mal.

ArcHmaL HatiEmieY said...

menci laa surirumah gersang dah abes...

malas nak layan mat lias... nak tido awal mlm td..tp si dia laks sakit... ptg kang crite laa...

e-jat said...

mal... send mel ngko kat email kompany jat.. copet lah..

JohnBraun said...

XqbbBb write more, thanks.

contorshonist sex positions said...

Hello all!

donkey sex hollandaise said...

Hello all!

anime sex inuyasha said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

lebanese sex movies said...

Hello all!

free vanessa del rio anal sex pictures said...

Magnific!

sex air pressure said...

Magnific!

ejaculator sex toy said...

Nice Article.

pam lee sex said...

Nice Article.

bed sex tied said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

bbs sex teen said...

Magnific!

crazy sex vedioes said...

Thanks to author.

hotle sex games said...

Magnific!

punch sex scene said...

Wonderful blog.

maliha sex tapes said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

nude shower sex said...

The gene pool could use a little chlorine.

dog sex licking said...

Good job!

free online adult porn stream tv ch said...

Wonderful blog.

brendan reals sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

brazil magazine sex said...

Wonderful blog.

age 10 sex said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

i v steroids acute u said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

generic generic cialis pills cod said...

Good job!

ultram er said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

japan teens sex said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

biker bitch sex said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

gender vs sex said...

When there's a will, I want to be in it.

arab sex porn said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

amateur sex avi said...

Magnific!

sex blowjobs xxx said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

diagram position sex said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

oily feet sex said...

All generalizations are false, including this one.

cocaine said...

Magnific!

name said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

forn porn said...

Give me ambiguity or give me something else.

psp foot porn said...

Save the whales, collect the whole set

amazon porn said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

lesbian sex lessons said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

auto oral sex said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

gangster porn said...

Save the whales, collect the whole set

teenren nude porn said...

Nice Article.

granddad porn said...

Wonderful blog.

anal vid post said...

Save the whales, collect the whole set

frottage male sex said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

porn rabbits review said...

Wonderful blog.

hardcore celeb sex said...

All generalizations are false, including this one.

impact d said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

celeb sex scens said...

C++ should have been called B

podcast sex index said...

When there's a will, I want to be in it.

britneys sex stories said...

A lot of people mistake a short memory for a clear conscience.

cartoon submissive sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

free goat sex said...

When there's a will, I want to be in it.

ipod porn blog teen said...

Please write anything else!

infants having sex said...

Give me ambiguity or give me something else.

willd porn videos said...

When there's a will, I want to be in it.

jennie finch sex said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

porn animal sex said...

I'm not a complete idiot, some parts are missing!

big black dicks free porn said...

Wonderful blog.

krissy love sex said...

The gene pool could use a little chlorine.

brenda bella porn said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

locking anal butt plug harness said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

party sex vids said...

If ignorance is bliss, you must be orgasmic.

best prices on phentermine said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

diet pill phentermine said...

If ignorance is bliss, you must be orgasmic.

order phentermine c o d said...

C++ should have been called B