September 01, 2006

...Merdeka Dating Day...

*kembali menghapdet jam 7 mlm di opis*

... aku tak de masa sgt ni.bizi nak mampos. tapi sempat lagik hapdet blog kan.gila laa aku ni...

...so smalam, aku , dia dan ejat*sebok je nko kan* g tgk wayang kat 1 utama.citer dia nantilah aku citer detail kan.so skang korang layan scene2 menarik dlm filem tu dulu.tapi kan, motif dating tgk katun???...

...so malam merdeka tu , aku n dia*abaikan sapa dia nie* kuar la.tapi tak tau nak g mane.lgpun kul 11 br amik tiket free dari abg ipar aku.yes uols.tiket free. ko naktgk cite ape pun voley kat TGV memane je.abg ipor aku dpt corporate gift voucher from TGV.as long diorg*akak aku nyer family* nak balik kg, n tiket tu expired 31st August, so dia bagik laa kat aku.leh g deting...

...pas amik tiket, tatau nak heading ke mana, last2 decide gi sri permaisuri sebab mak cik ni cakap leh nampak bunga api dr sana.samapai sana, hamek ko.berderet kete duk atas bukit kat traffic light tu, ala depan vista amani*cam air mani je, larik*.family la ramai of course.kitorang sampai ngam2 kul 12 katanya...

...layan bunga api japs pastu gi isi perut kat sri permaisuri tu.pastu tatau nak g mane.ingta nak jenjalan bazir minyak masuk kl, pastu singgah dulu kat KL Dountown tu. pusing abis seround, blah!! tak de apa pun.biase je.cuma ramai laa orang n PLU's merewang....

... lagipun , mostly barang kat situ aku leh dpt 3 kali lebey murah.cuma aku perlu balik klate je.border siam 30 minit je dr umah atuk aku.so pepusing tu, cuci mata dan hilangkan boring je la.then , lepas penat kaki pusing , mata juling tengok orang*sempat lagik aku*kitorg jalan nak move to kl la, tetiba adik angkat dia call dah sampai kat tasik.sesi melepak mencuci mata menghabiskan masa dan tenaga la kat situ...

...ramai gila.cam pesta siang hari katanya.tapi sekor haram aku tak kenal.yerlah, aku ni bukannyer glemer pun orang nak kenal kan.aku intai2 gak kot2 ade kenkawan aku kat situ.kul 4 blah balik tido.lagik best.lgpun kesian kat dia siap tido dlm kete lagik...

...dan esoknya menjelma. kul11 lebey tu dia balik umah dia.yerps uols, dia tido umah aku yang bersepah cam sangkar tikus.sker ati ai la buat apa pun ngan dia.bf ai kan. woit!! tido jer la.penat siut. tak de adegan memberahikan pun.keji speku...

...sblm dia blah tu , si tokei tenuk call aku.nak datang umah.dia boring sensorang. sapa soh ko duk tempat jin main futsal tu.merasalah boring!!! so , aku ckp nak gi tgk wayang, tp tatau kat mane n cite apa lagik. dia kata nak ikut.yang ok ke? angguk.datanglah...

...kul 1330 lebey aku bangun.ejat dah sampai kul 1 td.dia sms. tanya dah bangun lom. dia tgh siap nak amik aku n ejat.umah dia 10 minit je dari umah aku. so aku pun bangun bersiap sakan.tak do lah sakan.aku ni mana da sakan bersiap.t shirt ngan jeans versace aku yang dah bape kali pakai tak bebasuh lagik*matilahmak*...

...tgh sesiap, dia sampai.so , turun la.isi perut dulu laa.lapor la.dia dah makan kat umah. so aku balun melantak ngan ejat je.kat kul 3 kitorg gerak ke 1 utama kat damansara nung.20 minit dah sampai.tapi, nak masuk ke 1 utama tu, jammed gile. rugi tak bawak roti...

...ingatkan kat luar je jammed.ghupenyer , tmpt parking lagik la. cam used car pun ada ghupe jugek.funuh katanya. dekat sejam kitorang pusing carik parking.cam syial.cam nyesal laks g 1 utama.ekceli g sane sebab aku tak penah pun masuk situ.takat lalu masa g IKEA , Tesco Mutiara Damansara n masa duk berulang alik g Gombak dulu...

...matilah dedua tatau mane TGV.si ejat tu tak yah cite la.hhaagghhaaammm!!!buat berat kete je.ingta tau.huahuauaha!! last2, ghupenyer, naik satu floor je dr tempt entrance kitorg parking. cam *am*an*!!...

...so aku gi la beli tiket.tatau laks nak tgk cite mende.last2 , tgk cite Monster House.ingat nak tgk cite comedy romantic*my pebret genre* tapi depan sangat.2 liner from screen.patah leher aku kang!! so tuko cite lain, cite katun tu la. kalo Garfield 2 kuar kan best*matilah aku mmg gile garfield dari dulu*...

...so , inilah dia citenyer.maleh aku nak cite sinopsis.cite ni pun dah lama tayang.kalo cite baru leh gaks buat review.oklah cite dia.tapi tak laa lawak gila sangat.oklah.aku bagi 3 ekor penyu hijau la...

...poster...

... hantu rumah dah sentap nieh...

dia tengok mak lagik ke??

...uols, dia tgh sentap la...

...ada lagik ke uols checking??...

...hah??adek2 jugak ke??...

...checckkkiiinnngggggg....larik...

...so itulah sajork mende aku buat masa cuti merdeka.kunun nak dtg opis nak sdiapkan kerja.tp , bekerja di panggung laks. heeipp!! bukan buat tak senonoh yek!! ai budak baik ok!!!...

...so itulah sajork katanya. isnin ni BI06 start balik.memerah susu... eh ...otak balik laa aku.ade lagik ke semangat aku ni?ontah.lantak la.aku dah plan, masa BI pun meroyan gak kat sini.cam something missing or sumthing not done kalo tak meroyan kat sini.esok cuti tapi plan nak dtg laa esok.banayk keje tak abis2 lagik.sapa soh monteng hari isnin ari tu...

...apa pun, diamana jua anda berada , siapa juga diri anda, maka denagn itu teruskan undi ARCHMAL for bloggers idol yek!!*sempat lagik promote*.

82 comments:

Pnut said...

kelas....mengulas filem gitu....
nak tanya sikit ni...

mulut tu ader insuran tak??? kalau tak sila beli ye... suke hati mencarut kat blog akak yek....

p/s-kalo nak beli akak leh rekemen insuran...


*angkat kain dannnnnnn lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ArcHmaL HatiEmieY said...

kak,

banyak dah insurans... whole body insutred part by part...

kan ke saya penah keje syarikat insurans dulu...bukan satu... tapi dua syarikaty insurans... eh tak bagik tau ek...

eler... cam tak biasa kena carut.... len kali sy buat lagik!!

matilahmak!!!


lllaaarrriiikkk!!!

Red Mummy said...

sayang sayang abang di mana...

aku tunggu blog ni been updated dr ptg sampai ke malam br nak update ye..

sakan nampak

dia tu napa kena senget2 lak ek..x de nama keee

Anonymous said...

Nguah mguah mguah. Tenuk dengan cipan, eh panyu bertelor kat panggung. Ehhhh, tenuk berterlur ek? Nguah nguah. Pakcik yang macho sudah letak link penyu kat blog...

Hydrocodone said...

ZtERTw The best blog you have!

loan payments said...

cjLS7n Thanks to author.

alpine tours maine said...

Good job!

fioricet off weaning said...

Please write anything else!

generic for celebrex said...

Wonderful blog.

truckers insurance said...

Nice Article.

get phentermine without a prescription said...

Magnific!

robaxin tramadol together said...

Wonderful blog.

cheap drug retin tramadol said...

Please write anything else!

tramadol 50 mg tablet said...

Wonderful blog.

phentermine shortage said...

Good job!

JohnBraun said...

PqRsWZ write more, thanks.

college sex ameature said...

Thanks to author.

drunk sex very said...

Nice Article.

anime sex wallpaper said...

Hello all!

lebian sex stories said...

Nice Article.

fuckin anal whores said...

Hello all!

sex and hardcore said...

Good job!

edmonton cheating sex said...

Wonderful blog.

oslo sex shows said...

Thanks to author.

bear sex art said...

Hello all!

beast sex dvd said...

Good job!

cowgirl horse sex said...

Hello all!

hot guy sex said...

Magnific!

profiling sex offenders said...

Thanks to author.

male athletes sex said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

new sex ideas said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

doctor free sex said...

Hello all!

free long porn said...

The gene pool could use a little chlorine.

brazil sex girls said...

Good job!

bold sex stories said...

Magnific!

ainimal girl sex said...

Nice Article.

inuyasha cross sex said...

When there's a will, I want to be in it.

getting high on adderal said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

$1 cialis sun said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

loans said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

japanese sex machine said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

big people sex said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

ghetto reality sex said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

asian hospital sex said...

Please write anything else!

all haveing sex said...

Give me ambiguity or give me something else.

sex and malice said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

devil sex art said...

Hello all!

online sex vides said...

C++ should have been called B

cocaine drying problem said...

When there's a will, I want to be in it.

name said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

familt guy porn lois said...

Magnific!

rape porn websites said...

The gene pool could use a little chlorine.

amateur british porn said...

Magnific!

lesbo tit sex said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

bachalorette party sex said...

All generalizations are false, including this one.

garandma porn said...

Please write anything else!

completely free gay porn sites said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

hidden camera in glasses porn said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

anal scene bisexual yenc movie mmf said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

g u sex said...

C++ should have been called B

porn star videos said...

Give me ambiguity or give me something else.

hardcore celeb sex said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

ibuprofen studies said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

celebraty sex video said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

photo sex arab said...

Hello all!

brittany spares sex said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

card funny sex said...

Good job!

free asians sex said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

hot nake porn movies free said...

Thanks to author.

interracial sex comcis said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

violent erotic porn rape fantasy said...

All generalizations are false, including this one.

kamasutra sex games said...

Save the whales, collect the whole set

pov sex movies said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

behind the scenes of a porn movie said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

kiss sex video said...

When there's a will, I want to be in it.

buy gay porn said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

18 gays sex said...

All generalizations are false, including this one.

performing tantra sex said...

Good job!

purchase phentermine on line said...

All generalizations are false, including this one.

phentermine fed ex no prescription said...

Give me ambiguity or give me something else.

buy phentermine phentermine side effects buy ph said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

humorous sex picture said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81