September 02, 2006

...Cahaya Cinta...

...motif aku jiwang skang?? sker ati aku lah kak red , blog aku!!*matilah tetiba carut orang tak berdosa*...

...video klip CT tu aku curik.hhuahuahaua.dulik hapa aku kan.walaupun aku bukan gila ct tp aku sker lagu ni.jiwang siut.tambah lagik aku ngan dia jumpa lebey kuang tarikh CT kawen kan. senang nak ingat.tetiba aku feeling pakai gaun cam CT laks...

... ni lirik lagu ni.curik jugak.credit to kawan aku kat Penang , Zahid , dia pun tak tau aku curik nie.nanti aku turun Penang aku banje hang!!...

CAHAYA CINTA

...Dia telah menentukannya... ...Kita bertemu dan bercinta... ...Inilah oh takdirnya... ...Bukan kerana harta... ...Inilah citra cahaya cinta... ...Pintu hatiku telah kau buka... ...Tak mampu ku menafikannya... ...Kejujuran yang kau beri... ...Kasih takkan terhenti... ...Inilah bahagia yang kucari... ...Sayangi daku... ...Peluklah daku... ...Janji denganku... ...Semai cinta nan satu... ...Tuhan menguji... ...Takkan berhenti... ...Hanya ku pinta... ...Teman setia menjaga... ...Hingga ke alam syurga... Sayangi daku...........

... biey , I love you too...

7 comments:

dbi said...

koma aku 3 kali..bila terbayang mung pakai gaun cam ct...cammana mung nok kepit tu ye...larikkk gak..

Red Mummy said...

en archmal

suka akak tgk video tu ulang kali...nak curik boleh? hik hik hik....

tp gaun dia tu kembang melampo2 lah..lawa lg gaun masa dia wave kat balkony yg rafflesia taja pearls nya tu kan..

x sesia dia suh make up artist indon tu dtg, mmg lawa vast dibuatnya

siti siti...

zahizazz said...

pala toya hang mal. curi tak habaq. lain kali bgtau ok. anyway mmg st devassssttttt

ArcHmaL HatiEmieY said...

dbi.... camne nak kepit?? tanya lea...dia expert!!matilahmak!!

kak red... tak tgk laa gaun tu...koser laa... kalo ning pakai lagii vogidevast!!

sker la tu org ltk video klip ct... nak muntah pun ada sbenarnya...sib baik sker lagu nuie...

zahid... ngan aku pun hangh nak berkira noo... tu kira okie la aku habaq jugak aku curik dr hang....promote blog hang tu...kang mintak royalti kang...

ning lagi vvvaaaassssttttttttt!!!!

Pnut said...

hik..hik...jiwang katanya....adehhhhh tak tahan jiwang karat gile....

the melted lady said...

gelak guling-guling terbayang yu pakai gaun cam ct kan..gelak lagik..

sakit pewot gelak..eniwei, nie second time bagi komen kat yu kan..credit for me..

nasib baik lagu ct tu sedap..sedap sengoti..

Anonymous said...

Azhar Ahmad,

Nguah2, jiwang jangan tak jiwang. Jiwang ngan saper lah tu. Jangan dengan akak merah cukupla!