September 12, 2006

...Jom Kita Kawen Nak??...

...matilah tetiba ajak sesapa tah kawen kan kan.matilah meroyan nak kawen laks.cam bes freng aku ni, ari tu sebok berangan nak kawen..meroyan nak kawen.gatei nko ek.tup.. tup... dia cakap kat aku dia nak bertunang.samapi jodoh kan.so , aku lah jadi wed advisor, bukan planner. sebab aku bg khidmat nasihat dan idea je. kalo aku plan kang, kopak 3 4 juta.*matilah nak lawan ct*...

...ni ha.tak de. kawan @ auntie*dia seorang lelaki yek, matilah kompius* aku ,dia ajak aku join dia buat bisnes pengantin.aku ni ,bukan tukang mekap, just tolong dia pasang pelamin n jaga je laa kan.dapat la seposen dua.kira komisen la.so ni lah contoh pelamin dia dah pernah buat...

...sorilah yek.gambar cam g*****g.aku tak leh nak edit.nanti lenkali aku soh dia sent gambow lawa skit. nilah pakej dia...

PAKEJ A MAJLIS UTAMA : 1) PELAMIN ( BUNGA HIDUP/SEGAR ) - RM 1500 2) SET HIASAN BILIK TIDUR - RM 500 3) BAJU SONGKET ( L & P ) - RM 300 4) BAJU LACE ( P ) & BAJU MELAYU ( L ) - RM 250 5) BAJU AKAD NIKAH ( L & P ) - RM 200 6) GAUN MODEN ( P ) & BLAZER ( L ) - RM 200 7) MEKAP - RM 250 8) GAMBAR 4R 60 KEPING - RM 300 ________________ RM 3500 ________________ MAJLIS BERINAI KECIL : 1) KIMONO - RM 100 2) LENGGA - RM 100 3) CHEONGSAM - RM 100 4) THAILAND - RM 100 5) CIK SITI WAN KEMBANG - RM 100 ________________ RM 500 ________________ * JUMLAH KESELURUHAN = RM 4000 PAKEJ B 1) PELAMIN - RM 900 2) SET HIASAN BILIK TIDUR - RM 350 3) BAJU SONGKET ( L & P ) - RM 300 4) BAJU LACE ( P ) & BAJU MELAYU ( L ) - RM 250 5) MEKAP - RM 250 6) GAMBAR 4R 60 KEPING - RM 300 ________________ RM 2350 ________________ * JUMLAH KESELURUHAN = RM 2350 ajer PAKEJ C 1) MINI PELAMIN - RM 500 2) BAJU LACE ( P ) & BAJU MELAYU ( L ) - RM 250 3) MEKAP - RM 250 4) GAMBAR 4R 30 KEPING - RM 150 ________________ RM 1150 ________________ * JUMLAH KESELURUHAN = RM 1150 jer PAKEJ D ( STUDIO ) 1) 2 PASANG PERSALINAN ( L & P ) - RM 300 2) MEKAP - RM 150 3) GAMBAR 4R 30 KEPING - RM 150 ________________ RM 600 ________________ * JUMLAH KESELURUHAN = RM 600 sajorr!! SET PELENGKAP 1) AKSESORI - RM 50 2) PAHAR / DULANG & ALAS ( 1 SET ) - RM 6 3) ALAS AKAD NIKAH - RM 50 4) PAYUNG - RM 30 5) BUNGA TANGAN / PEGANG - RM20 6) KASUT - RM 30 7) HIASAN MEJA MAKAN PENGANTIN - RM 200 8) BAJU SONGKET ( L & P ) - RM 300 9) BAJU AKAD NIKAH ( L & P ) - RM 250 10) BAJU LACE ( P ) & BAJU MELAYU ( L ) - RM 250 11) BEKAS MERENJIS - RM 50 12) PINTU GERBANG / ARCH - RM 150

...harga pakej tu leh dirunding lagik. pastu, pelamin n baju pun ikut kehendak orang yang nak kawen laa.nak kaler ap, pesen apa.nak pelamin cam CT pun ley.tapi kao ado 3.4 juta ka???*matilah kekwat*...

... so sesapa merenyam nak kawen tu , leh la kontek kawan aku nie...

Wan’z Chic Bridal Wan Mohd Azimi Bin Wan Ibrahim Phone No : 012-9632533 Email : jimibgahim@yahoo.co.uk Services include for wedding package : - Dais ( Pelamin ) - Photography - Bedroom decoration set - Catering - Make – up - Studio package - Wedding gown - Invitation card - Accessory - Gift decoration

... kalo nak kontek aku pun ley gak. email atau call public phone sapa tah. 017-2180535.ni bukan no aku.nomot kawan aku.dia tak pe.pelacur besar*matilahmak*...

... itu saja cerita ari ni sebab aku tak de crite lain yang best. tapi , loadsheet ak udah siap!!*yeh yeh*.tadik aku dahsettle kan smernyer.so , tak dak laa lagik apek kejar aku.tapi , jumaat ni ada lagik loadsheet yang aku kena siapkan*nanges*.ni tatau laa bape puluh ratus laks.gila la diorang ni, smer nak campak atas pala lutut aku...

IKLAN : SAPA NAK SEWA BILIK KAT ELINA APARTMENT PUCHONG PRIMA SILA CALL NO 017-2180535. RUMAH TINGKAT 4. 2ND ROOM LEY TAHAN GAK BESAR DIA.KIPAS SYILING ADA.SEWA MURAH JE. RM 150 TERMASUK BIL AIR NGAN LETRIK SKALIK.LELAKI MELAYU*gadis melayu tak yah nak gatal* SAHAJA.SAPA CEPAT DIA DAPAT!!! RUGI TAK SEWA SEBAB BUDAK RUMAH NI PANDAI MASAK*mee segera je*.sekian terima kasih...

1 comment:

e-jat said...

oit mal! nak haku bantu ker dalam mencar teman serumah??

mati lah aku... kena pelakong ngan blander...

mati lah ngaku jadik pelachor..

alalala....

last skali.. aku mohon maaplah pasal tak jadik ikot korang pindah.. my mom tak izin lah.. Tak nak jadik anak derhaka. Nanti masuk neraka..