September 11, 2006

...Aiman Tak Kisah...

...aku tak nak bebel panjang ni sebab dah lewat.nak balik.masak.suami menuggu di rumah*matilahmak*...

...seriously, Isnin yang penat bagik aku.mane ade org sker hari isnin.aku dah agak kerja mesti menimbun tunggu. yang hangen nyer bila dah petang baru dia nak datang.denagn meetingnya lagik. dorang prasan ke tak aku terlelap dlm meeting td*matilahmak*

... sabtu ari tu aku datang opis settlekan shipment ke PG ngan KH. tak keshahlah jadik bangla pun sesekali .aiman tak kisah. kul 3 lebey kot baru balik. pas melantak balik uamh tido japs. then ajak dia g umah MAK SU TIMAH sbb nak tgk AE 06. umah aku tak masuk estlo lagik*nanges*.baru pindah kan kan...

...sebenarnya , aku bukan nak tgk sangat AE06 ni walaupun aku dapat baju tshirt AE 06 awal dr org lain, tp sbb sexcited nak tgk show Ning , bekgraun blog aku ni laa DRAMA.matilah aku kalau ning tau aku curik lagu ni buat bekground.bukan salah i ning.org bagik ai amik la.promote jugak nie.*ning baca ke blog aku nie?*

... so inilah gambow yg aku curik *lagik* dr mak ayam ning, nikki n yanie.tak mao cite panjang sbb menci sound system n penyampai yang cakap cam tintong todi jer sesorang.lgipun , cam muak laa asyik si botak je naik stage.tak dak org lain ke???.astro bagik penyampai2 tu minum todi dulu ke??semabng merapu melalut sangat?*matilah kalau presiden yang garang n pushy baca nie*...

... kamilah, selakmung, denagn kuasa petir, matilah kaaaooooo!!!...

...terimalah hikmat tonggeng terkemut...

... transformasi dari seorang superdiva menjadi superwoman...

... then , petang semalam gi main volleyball. sakit seluruh badan sebab lama tak turun then , berat badan bertambah katanya.tapi pueh hatilah walaupun rasa cam nak MC je ari ni tapi gagahkan diri jugak sebab aku kan gegeh!!!lagipun banyak kerja la nak kena settle.skang ala2 smer kerja campak kat aku.pastu , aku tak sempat buat ke hapa ke, maki hamun. sib baik skang aku tgh musim sejuk.kalo tak aku maki balik.aku diam je bila kena marah.malas nak jawab. kekadang bial pressure datang rasa cam... ah, malaslah nak cite pasal stress kerja. nanti boring lah asyik crite pasal masalah je kan kan...

... btw, aku dah menarik beg semsonite dari BLOGGERS IDOL 06. tak pe lah.bukan rezeki aku.lgpun , mmg aku plan nak tarik diri dah sebab aku tak leh nak bagik komitmen tuk pertandingan tu.*matilah alasan*.seriusly, aku semakin bz ngan kerja n rumah tangga*koma*. so ,, mmg tak leh nak konsentret sangat la. apa pun , it's a wonderful n marvellous xprien b in the contest.kredit to organiser lah. teruskan support peserta yang masih tinggal...

...nak support sapa??semestinya kakakku yang cun jelita*laki dia hensem uols* , hari khamis ni mulakanlah mengundi REDMUMMY.ggggooooooooo rrreeeddddd!!!!!...

3 comments:

daribilikini said...

tgk ulagan Era smlm..kenapa Ning n gang nari gerak2 tgn aje..kaki terpaku kepentas..potongstim betul,.
aku mung takmboh vote ke...

Red Mummy said...

ouchh...im so the very2 touching lar...u make me like wanna kiss you but hepp! dosa tau!

macih ek...

x cukup ni, pi kat sume blogs promote akak lagi...

awww...mak syahdu lah.

jom..lepak sri psuri, kang nak puasa...

bro said...

aku ingatkan mata apa.. rupanya mata penyu.. hik..