September 13, 2006

...Woooo!!...

...i'm doing this asd fast as I can.it will be the short n simple entry ogf the year la...

... malam tadi si dia sakit pala.kul 9 dah tido.aku duk melayan grey's anatomy season 2 sambil picit pala*alasan nak bermanja laa tu*.then sambung laks ngan cite Instant Star.aku tak tayu sejak bila citer ni start tp sementara nak nunggu Surirumah Terdesak tu aku layan laa dulu. pas abis Surirumah terdesak tu aku tutup tv.tido terus.matilah catat rekod kul 11 dah tido...

... skali tayar pancit. from 645 like that till 740 i guess, aku tunggu depan kedai motor tu. kopak 50 hengget!!!kena tukar tayar sebab tayar dah rosak.apsal tetiba cam si jat tenuk laks cite sal repair motor ni.cantek ke si tenuk tu??*matilahmak*...

... so aku sms abg rosli srh dia tlg buat counting utk aku.report aku buat. samapi opis, settlekan counting nyer report, terus buat obsolete list yang aku dpt ptg smalam.diorg nak hari ni juga before 5.matilah aku camni.smer campak atas kepala aku.nanti botak laa pala akui cam shanker n esham*supervisor n manager melayu aku yang baik*.sabar jer laa...

... kul 1030 laks ade teleconference pasal loadsheet. duk menadah telinga tu sampai kul 12 lebey.aku mmg jarang kuar lunch.lagipun aku kena siapkan obsolete list tu .ada 3000 products list yang aku kena check.tak gila ko nak ngadap natang tu???nak kaur bijik mata aku ngadap pc nie...

... kul 3 lebey tu shanker panggil.ade satu lagik teleconf pasal obsolete list tu laks.gila laa diorang ni.bila laa nak siap aku nyer kerja.sib baik dah tak banyak dah nak check.pastu , akak cleaner offer aku instant mee*mee sedap uols* tu je aku balun hari ni selain nasik lemak pagi td masa bekfes.lapar nie...

... the best things masa meeting loadsheet n other few issues, aku mungkin kena gi outstasen lagik.kali ni kena round smer plant yang ada kat mesia ni.termasuklah senoko.mana senoko tu?? singapore uols.ari tu tak jadik.mungkin kali ni , kalau ade rezeki aku , insyallah sampai.*nadh, get ready!!!* tapi tak kompom lagik tarikhnya sebab shah alam pun bz nak mampos....

...aku kena bali skang ni. sebab ada orang call nak tengok bilik.janji kul 6 tapi aku baru je lepas call dia , dia baru nak kuar dari opis dia kat putrajaya nung.so, ada masa lah skit aku nyelit hapdet nie...

... so , ini saja coretan aku untuk hari ini*motif skema*.matilah simple n short katanya.tapi tetap 18 000 patah perkataan.heip. i gegeh ok!! see u guyss!!!

jangan lupa vote REDMUMMY for Bloggers Idol 06

also , my big brother, BILIK INI , vote jugak.biar diorg yang masuk final, kite tengok, mak budak ke bapak budak yang tak sedor diri gila glemer cam adik-adik*matilahmak!!*

4 comments:

Red Mummy said...

biar diorg yang masuk final, kite tengok, mak budak ke bapak budak yang tak sedor diri gila glemer cam adik-adik*matilahmak!!*


wahlauchian siauuuu!!!

tanya anak akak apa maknanya pasal dia yg pi sekolah cina!

ko kan...sib baik la aku sayang ko mal...

x ckp ni, buat satu entry khas utk vote akak boleh x?

leh laaa

the melted lady said...

Long time no see arr. Bizi gilos memasing kan. Dah jadi advertisemnt blog yu ek..Macam-macam ada. Ada hikmah yu tarik beg semsonite..

Bila nak dating tengok wayang lagi ni..posa dah dekat.

daribilikini said...

merampas title giler glamer si azwan ali ke aku??? katanya...

Rush said...

ayoooooooooo............. pengsan... lepas tu tersadar semula... semua gila glamerrrr......... ayyooooooo... lepas ni aku plak nak anjurkan pertandingan blog segala, nak masuk kena ada fees.... lepas tu finale buat ket hotel segala... mrasalah panggil Mama Roza organize.... hiksss