September 08, 2006

...Ampunkan Kami Penunggu Gua...

...matilah tajuk entry. ni aku buat entry khas untuk peminat2 aku kat blog aku nie*tetiba aku feeling Amani laks" i'm feel stupid if I speak in English"*.aku tau korang mesti hangin kan tak leh baca entry aku*ramai ke peminat kao archmal??*...

...rileks, jangan sasau dulu.sabar.jangan biarkan diri anda diserang histeria sebab tak leh baca entry aku.sabar yek.aku sangat bz nak mampos minggu nie.bila alik dah malas nak g cc dah.penat yuols.biaserlah minah kilang cam aku ni*minah ke masalahnye*.tambah lagi suami dirumah ngengada nak manja manjang .tanggungjawab sebagai isteri kena laksanakan.kan kak red , kak pnut*ni 2 org mak org yang kompom baca la *katanya...

... so, insyallah petang ni aku akan buat entry marathon, paling panjangkatanya. sorotan seminggu hidup aku. aku pun dah naik boring tgk entry BI06 jer ada kat blog aku.so, ttttuuunggguuuuuuu.....petang ni kalo sempat *akan diusahakan* aku hapdet yek!!!...

...sambil tu, jangan lupa undi aku kat Bloggers Idol 06 .korang suka tau kalo aku kena rejek !kang kalo aku tutup blog cam orang music maestro tu kang, korang gak tak leh nyibuk nak tau mende aku buat sehari-hari...so apalagi, vote sekarang kat sini!!!vote sapa??yyaaaa bbbuuuttuulll..... vote ARCHMAL...diulangi...vote ARCHMAL ....

3 comments:

Red Mummy said...

mula2 kan akak nak carut lu blog ko ni tau, smlm 4 kali aku cuba bukak blog ko ni asik not responding je. dr umah pun sama gak.

and ni after 18 kali cuba siap reboot pc gak ko nye blog je x leh masuk asik not responding gak.

apa maknanya ek?

gegham lak aku..tp sbb gigih gak nak tgk blog adik, sanggup gakkan...

tau2 je aku antara org yg wajib baca gitu kan!

lg satu kan...laki kat umah? adoii....mak semput nyah!!!

pastu..dah tu je lah, ingat ada entry main ke entry bersama laki ke rupanya nan ado!

wei...update la weii..boring la

ArcHmaL HatiEmieY said...

its not my problem!!!*matilah mak kekwat!!*

akak,
mak dah duk serumah lah ngan laki*ke*... bf laa... kompius laa mak ni laki ke bini...*mati ke mak??*
takkan ada entry main ke hapa?? henagt ni blog lucah cam tenuk tu??*ops tercarut laks*

kalo akak nyer cite dlm selimut tak cite gakkan...

la la la la la la la la...

p/s: vulu yg serabai tu dah cukur ke??

e-jat said...

anboi.. ko mal... sedap ajer dok ngutuk aku ek.. kekoh kang baru tau...