August 07, 2006

...La La La La La La...

...tetiba je kan ada entry laks hari nie.kan ke aku kata bila start Blogger Idol tak ada entry baru selain entry assignment.sker hati aku lah blog aku!!!...

...matilah kekwat.saje je.cam tak dak keja nak buat kan.ni nak cerita pasal bloggers idol gak.result dah kuar.sila rujuk jadual di bawah...

... dapat no 7 katanya menggu lepas.tak teruk sangat tak bagus sangat.btw, minggu ni tak da eleimanition katanya.well, no komen.so new assignment yang bakal memecah dan membengongkan otak aku yang sedia bengong nie...

"BI2006 - Week 2 Assignment :YOU are the new Manager for Diddy AF4. As a manager, what would you do to get Diddy to be an established singer / artist in the Malaysian Music Industry?"

...nilah orang yang bakal aku kerah untuk dia terus glemer dan meletop...

... matilah soalan cam gampang susah.matilah aku kena feeling jadi Manger Artis laks.kan ke aku selalu gak berangan jadi artis.ihhiks.matilah kul 3 pagi lagik la aku post entry kali nie.bengkak mata aku.tapi , ini satu cabaran kan.korang tak nak tulun kau ke??*nanges*...

... nasib baik hensem*matilahmak*!! sila abaikan tangan resaksa kat blakang yang feeling cantek ituew!!!

...sesapa yang bermurah hati nak tolong aku, amatlah diharapkan bagi idea yek.kalo tak nak orang lain cedok idea korang. korang email kat aku.ihhiks*matilah tak nak kongsi katanya*kalo letak kat komen nanti ade org curik.pastru aku bgtaula korang yg bagik idea.la la la la la...

... ni larik topik skit... aku dapat pic ni dari opismet aku. indian woman yg lebih tua dari aku hanya empat hari ley?? biasalah indian ni caya kat merak ni kan.apa sebab dia tah aku pun tau.setiap orang berhak mengikut kepercayaan diorangkan.yang penting merak putih ni chantek sangat,sebab tu kekwat...

...diriku bukan sang merak kayangan, hanya sang penyu di lautan...

... mak merak kayangan, sebab tu putih bersih suci murni, KAU ADO???...

P/S: gambow diddy tu aku curi kat sini.matilah aku kalau dia mintak royalti.eler, dia pun curik gak tu...

...jangan lupa, khamis ni teruskan BIUNDI ARCHMAL yerk!!thanks pada semua yang ngundi ari tu.tak kena bayar kan kan *habes bil internet ngan masuk cc tak kena bayo ke???...

4 comments:

Red Mummy said...

aiyokkkkkkkk

brutal sungguh budak ni mmg byk masa lapang kat opis tol leh update blog suka2 dia jer

ArcHmaL HatiEmieY said...

alaa ...stakat entry gini... 5 menet je....bukan buat karangan 18000 patah kata....

Azhar Ahmad said...

Uhummmmm aku ske didY! Heheheh... Masaklah penyu kali nih. Penyu bakar ke, penyu gantung?

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... » » »