July 05, 2006

..MacaM-MacaM AdA...

... matilah time orang OT... aku ? ...hapdet blog katanya.... *koma*... memacam aku nak bebelkan hari ni... so...kita eeennjjoooyyyyyyyyy(motif feeling Puteri??)...

Dinner - Fine Dining?

...well... petang semalam aku ada dinner date(ke) ngan the melted lady... ekceli janji tu sebab...erms...ntah sajer nak jumpa kot...lama tak jumpa... memasing bizi kononnya... lagipun dia baru balik otstesen kat Kuching semenggu(tak ajak aku bleh!!)... so aku adalah kerem beli barang kat dia... hhheeiippss... bukan gambir sarawak yek!!.. ai power dah...*larik*... adalah mende nyer.... so... kebetulan nak bagi barang itu...tambahan lama tak jumpa...yerlah KB kan...kene lah kip in tach katanya... so kitorang decide jumpa kat PIzza Hut Tesco Shah Alam (lagi?)... yerlah senang nak pergi dan tak lah jauh sangat aku nak balik karang... lagipun dia duk Shah Alam... so ondewei balik laa katanya...

...then... bla bla bla... orderlah pasta katanya...merasalah tetiba feeling duk Milan katanya... lagipun menu baru...so nak rase lah kan... well pasta ni ada empat jenis katanya ...

Spicy Arrabbiata

A spicy tomato sauce using the most exotic spices and cooked with chicken masala, roasted onions, capsicums as well as Shitake mushrooms.Best served with penneRegular RM8.50 / Large RM12.50

Prawn Olio

Succulent prawns grace this classic Roman dish made primarily with garlic oil, onions, Shitake mushrooms and fried garlic. Dried chilies add a local twist to it.Best served with spaghettiRegular RM8.50 / Large RM12.50

Creamy Carbonara

This pasta dish is made with cramy carbonara sauce, char-grilled chicken, Shitake mushrooms, onions and fresh green peas.Best served with fettuccineRegular RM8.50 / Large RM12.50

Meatball Bolognaise

Tomato sauce simmered with minced meat, roasted onions,2 meatballs and topped with grated Parmesan cheese.Your choice of chicken or beef.Best served with spaghetti.Regular RM8.50 / Large RM12.50

... then aku order creamy carbonara while my KB order prawn olio... and deli wing for side dish...

... apa yang aku hanginnyer....well aku tak tahu apa masalah diorang... service quality very the h******g... 1stly of kos sampai soft drink dulu skali ngan garlic bread dorang yang maveles tu... then.. deli wings tu sampai dulu... motif... 30min kemudian...setelah habis kitorang membalun wings itu... baru lah sampai pastanya... hheeiipp...mushroom soupnyer mane??? motif epetaizer sampai last... dessert ke mushroom soup tu??...ringkasnya... setelah 1 jam 15 min kemudian barulah sampai... seriusly...over sejam kitorang tunggu... rasa cam nak carut je budak waiter yang aku dah lupe nama dia... overlah.... suka hati korang lah nak caya ke tak tapi..that's the truth... perlu ke aku carut pizza hut tu kalo tak de salah... erms... malas laa nak komen bebanyak....nampaknya sekarang penyakit restoran melayu dah berjangkit kat restoran besar laks... erms...

KERJA

...aku sebenarnya tak suka bebel pasal kerja ni...sebab so far aku tak ada masalah pun dengan kerja aku ni walaupun sehari 3 meeting katanya.... matilah bizikan....tapi ... ketidakpuasan hati terhadap management aku ni buat aku macam sentap sangat dengan diorang... dan... tetiba aku jadi malas laks nak bebell... so far tak der lah macam kompeni aku dulu cuma got few things yang berubah... nantilah aku cerita... malam ni ke kalau aku rajin....

BLOGGERS IDOL 2006

...macam korang leh tengok kat sidebar aku tu kan...tetiba ikon bloggers idol 2006...yes uols... i'll be 1 of 15 contestant for the championship (ye ke)...apa-apa info korang nak tahu korang klik sini jer la.. malas laa nak taip.....

jangan lupe BIUNDI aku yekk...

okieslah...nak balik laa...penat giler ni... adios la vista...

p/s : lagi sekali aku tak leh masuk gambar...*nangis*

3 comments:

Pnut said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Pnut said...

keji sungguh salam komen kat blog awak....tadi nak komen kat blog febie, sekali terklik awak nye blog...sah-sah kena delete...

ape ni citer pasal makana..tak baik tau..org tengah diet..

Affy Ronan said...

hye..slamat berkenalan and good luck