July 12, 2006

...Diari Seorang Lelaki...

...erms... lihatlah dunia betapa gigihnya aku.... aku ada masuk blog orang lian hari ni...ada 2 3 blog yang smaa je entry nyer...lirik lagu Linda AF2...jika kau kekasih...motif sama je??so aku nak letak lirik lagu best jugak laa....

Pretty Ugly - Diari Seorang Lelaki

Dari semalam ku tunggu

Fikir kau pulang ke pangkuanku
Ku dengarkan lagu cinta
Pilihan terbaik kita Ku mainkan CD berulang
Lupakan segala ucapan
Perpisahan yang kau pinta Benar dikau ku cinta
Tiap detik ku puja
Kau sering perhatiku sambil belai rambutmu
Tak ingin aku lupa kenangan yang tercipta
Berikan aku diari ku tulis setiap hari Terjaga dari tidurku
Terima panggilan dari jauh
Katakan saja kau rindu
Setahun ku hilang arah
Ku tempahkan tiket sehala
Malam ini kitakan bertemu
Tunggu di bawah lampu Bercinta berkasih bagai Adam dan Hawa
Bergaduh selisih buat kita sempurna
Janganlah dipendam luahkan perasaan
Tiada benci di hati itulah destina

...aku sker gila lagu ni...lama dah najk buat entry lirik...tapi baru jumpa....llllaaaaayyyyyaaannn.... ada meeting(lagik) ni...

4 comments:

Azhar Ahmad said...

Nak tanya part adam dan hawa. Betulker bercinta bawah lampu. ekekes. Buta puisi!

ArcHmaL HatiEmieY said...

yerlah bromen dlm bilik bawah lampu laa...kalau bawah bulan purnama bromen kat tasek!!

daribilikini said...

ayoo TB tu..dok buleh gok ahhh...bakpe org lain buleh...tukor TB laing ah...

izzu said...

hamboi, ni perli aku ke hapa ? mentang2 aku letak lagu linda tu. tak kira, aku nak trasa gak :P