July 17, 2006

...Aduh Penat Giler Neh...

...hari ni memang aku penat giler.walaupun aku tak masuk plant atau bay kat tgh panas gila tu, duk dalam opis jer, tapi kerjanya,ya Allah, mintak ampun.kerja bertimbun.banyak giler.giler pun tak banyak cam kerja aku.yer lah, korang ingat orang giler ape kerja dia aa??erms, aku tak tau la kan, sebab tak penah jadi orang gila lagi.kene tanya orang ni kot sebab dia ngaku gila kan...

...tak nampak ke aku busy ni...

...eips, banyak kerja ni bukan sebab kerja minggu lepas punya yek.aku memang jenis tak suka kumpul kerja @ tangguh kerja.makin lama makin banyak. ekceli bukan kerja aku pun.tapi as long aku tak da kerja hari nak buat, so supervisor aku yang ganteng tu mintak tolong.sebab dia dah nak gi outstation esok*nangis,nak itut* ...

...aku yang baik hati nie pun tolong la dia buat kerja tu kan.nak patah kuku besi kaler apple green aku hari nie.dari kul 10 pagi tadi duk menekan tetikus dan papan kekunci*matilah bm kan* katanya.kul 1800 baru abeh kerja aku,pastu supervisor aku yang ganteng ni bagi ceramah laks pepetang hari ni.banayk lah pot pet dia. itu ini begitu begini*erms, sayang gak dia kat aku kan*...

...sebenarnya pagi tadi aku macam dah nak tutup blog ni. kesedihan yang melanda katanya.tapi aku fikir-fikir balik, buat apa. baik aku gembirakan hati aku dengan membebel merapu meraban tahap cipan angkasa kat sini.sebab aku rasa puas bila aku melalut kat blog ni.pastu ada laks yang duk melayan baca blog meroyan ni kan. biarkan kesedihan itu berlalu bagaikan hujan yang mencurah ke bumi kan, kan!you're strong guy dude!!wake up!!yyyyeeeyyyyeehhhh...

...btw, jumaat lepas aku ngan awek kesayangan aku*member kamceng aku lah*, the melted lady , plan gi tengok wayang.critenyer?yang best giler dan tak sabar aku nak tunggu dulu.pirate's of caribbean : dead's man chest.best gila.so , aku pun janji la ngan 'awek' ni, jumpa kat mamak kat sek 8.duk sedap melantak sebab dah kebuluran, tetiba aku ternampak sebuah kereta yang "seperti bisa kulihat, tapi di mana ya?"...

...dah keluarlah satu lembaga menakutkan. pakai skirt pendek katanya.*matilahmak*. memang sah. kompom.dari saiz lembaga dan cara lembaga itu bergerak , aku cukup yakin.lemah gemalai melanggang lenggok.ratu carut yang gila rupanya. aku pun panggey la dia join kan.nanti tak panggil kang kena sagat laks sebab masuk kawasan jajahan dia.*matilah mama roxa*.pot pet pot pet. pinjam tepon japs.tepon aku abis kedit.pot pet pot pet. abis kredit aku dibantainyer...

...over tau kakak, dah orang tak kenal tu cakap banyak lagi.banyak laks soalnya.dah la kredit aku tak banyak.ganti balik!*gelak guling guling*tak de laa.tak kisah pun.leh top up lagik*matilah feeling kaya*.pas sembang lebih kurang, aku n melted lady gerak kebukit raja untuk melayan lanun.*ape kes bandaraya tak da panggung wayang*...

...lepas beli tiket untuk tayangan kul 2015, kitorang pun pepusing lah kat jusco tu.belek punya belek, pas tu gi sembahyang kat surau tu.aku dah samapai kat surau tu.tetiba rasa cam ada sesuatu yang tak kena.aku patah balik. terus melangkah laju ke arah tandas.nak tunaikan hajat.kecik je...

...dah settle tunaikan hajat tu , aku bukak la paip nak cuci mana yang patut kan.cccrruusshhh.(bunyi air kuar kot wayar tu lah).memancut laju ke syiling.dan aku?bermandi hujan lah aku dalan tandas tu.nasib baik aku bersib cekap amanah.pantas bertindak.tidak panik.aku tutup balik la paip tu.apa kebangangnye aku tak amik wayar tu dulu sebelum bukak paip tu.nasib baik sikit je. kalau tak jadi mr Bean laa aku. hujan tak ribut tak tetiba basahkan.aku tergelak sendiri atas kebodohan diri sendiri. pastu aku pun buat muka slumber dekk cam cipan keluar ke surau semula...

...moral of the story : jangan kencing berdiri.tapi kalau dah jantan tu, tak sah kalau ak kencing berdiri*gelak guling guling*...

...so inilah cerita yang aku tengok kat wayang tu.aku tak reti lah nak komen pasal filem ni.tapi , yang aku leh cakap, memang tak rugi membazirkan ringgit malaysia 10 untuk tengok filem nie.best gile. ni dia skit gambar yang kau curi kat sini. nak bagi nampak meriah skit blog aku yang buruk nie...

..."canteq i kan, cam angelina jolie kan"..

...'mana laki mak tak datang lagik ni"...

...tolong!!tolong!! wigs mak tercepit celah piano...

...ala, janganlah pandang i cam tu, i malulah...

...ini lah saja untuk hari ini.korang tak nak bagik aku balik ke.dah gelap ni.tak rereti nak balik.lagipun aku penat neh.malam tadi tido kul 0500 pg(kira malam lagi tak).padan muka sapa suruh layan perasaan bangang tu.okies.adios...

p/s: ct dah buat press konperen kompom dia nak jadik datin.pueh la ati korang kan!!

wooiittt..nak tengok aku menang bloggers-idol 2006 tak? apalagi , jangan lupa BIUNDI archmal for BLOGGERS-IDOLS 2006

72 comments:

Azhar Ahmad said...

Hahhahah... lelaki mmg kencing berdiri!

Red Mummy said...

akak tetap sedih...datin siti nurhaliza..x kena sungguhlah

setaun 2 je lg dia nak dpt datuk siti nurhaliza, aiyokk....

gelilah kena cium ngan si k yg lebat tu siti weiii

ArcHmaL HatiEmieY said...

abg azhar...kan...hahahah...tapi kalau ikut sunnah, duduk atas kaki kira kkan ...bab kawin nak ikut sunnah...bab lain...main blasah jer...

kak red..tau tak pe.lain laa kalau datin archmal...gelak guling guling...tu br cimolot kalo cium pat lain...meraung la...*larik*

ArcHmaL HatiEmieY said...

abg azhar...kan...hahahah...tapi kalau ikut sunnah, duduk atas kaki kira kkan ...bab kawin nak ikut sunnah...bab lain...main blasah jer...

kak red..tau tak pe.lain laa kalau datin archmal...gelak guling guling...tu br cimolot kalo cium pat lain...meraung la...*larik*

ArcHmaL HatiEmieY said...

abg azhar...kan...hahahah...tapi kalau ikut sunnah, duduk atas kaki kira kkan ...bab kawin nak ikut sunnah...bab lain...main blasah jer...

kak red..tau tak pe.lain laa kalau datin archmal...gelak guling guling...tu br cimolot kalo cium pat lain...meraung la...*larik*

Red Mummy said...

ko ni gila kuasa tollah, sampai 3 kali sent komen ko napa dik?

ArcHmaL HatiEmieY said...

server bengong pagi td ... bodoh nyer server...tak skolah...tu yang jd sampai 3 tu....hehehehe...gila koser katanya...

JohnBraun said...

3sGF3w write more, thanks.

college school sex said...

Good job!

download europe sex said...

Good job!

animal sex library said...

Wonderful blog.

large xxx sex said...

Nice Article.

extreme anal streching said...

Nice Article.

sex anatomy video said...

Please write anything else!

enema sex fun said...

Wonderful blog.

oral sex uk said...

Thanks to author.

bart sex milhouse said...

Magnific!

beautiful girls sex said...

Thanks to author.

couples sex sites said...

Please write anything else!

hotle sex games said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

profiling sex offenders said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

married sex dates said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

nichola holt sex said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

dog women sex said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

free live porn chat no credit card said...

All generalizations are false, including this one.

book coupon sex said...

The gene pool could use a little chlorine.

breast natural sex said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

adult sex date said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

japanese sex machine said...

I'm not a complete idiot, some parts are missing!

i snort cocaine said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

cialis mix viagra said...

The gene pool could use a little chlorine.

buyvalium said...

Give me ambiguity or give me something else.

inuyasha sex show said...

Hello all!

bilder private sex said...

Nice Article.

gentle sex films said...

Hello all!

army picture sex said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

all rough sex said...

C++ should have been called B

sex beach story said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

definition sex world said...

All generalizations are false, including this one.

offender public sex said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

clonidine effects side said...

Give me ambiguity or give me something else.

name said...

Give me ambiguity or give me something else.

forn porn said...

The gene pool could use a little chlorine.

porn xx said...

Magnific!

animai porn said...

Thanks to author.

lesbian sex rpg said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

atlantis toon sex said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

ftp porn free said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

disney porn toons said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

heather interracial porn said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

anal sex female said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

frog having sex said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

porn thunder pics said...

Please write anything else!

hardcore sex teens said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

imitrex 25 mg said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

chillporn teenz sex said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

photo library sex said...

Nice Article.

brunette sex gallery said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

ceaser sex machine said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

freckle face sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

homemade gay porn said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

interactive online sex said...

Change is inevitable, except from a vending machine.

teen porn videos said...

A lot of people mistake a short memory for a clear conscience.

karen konyha sex said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

porn sex violent said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

big tits hardcore porn said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

kenyan sex groups said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

boy and mom porn said...

Nice Article.

1st sex stories said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

password sex backdoor said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

drug resource center phentermine said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

cheap phentermine get it online said...

Please write anything else!