July 17, 2006

...LIrik Lagu Best Giler...

...aku tak kenal pun artis ni.dari planet mane tah timbul.tapi aku suka gila lagu ni.sedey.leh tangkap leleh wa cakap lu...

Harapan - Fazli Zainal

Doaku agar kaukan selalu bahagia,

Agar kau temui insan tulus menyayangimu,

Lepaskanlah diriku kerna keredhaanmu,

Bukan kerna dendam jua bukan kerna kau terpaksa,

Ku tinggalkan memori bersamamu,

Kuundur diri bersama harapan.

Chorus :

Tidak kesampaian cinta kita,

Kubawa harapan kupendam rahsia,

Ku dikejauhan mendoakan,

Agar kau bahgia tiada lagi duka.

Daku rela mengundur diri,

Ku pasti dikaukan fahami ...

Tiada penyesalan kasihku korbankan

Andai telah tertulis kuterima ini bukannya kupinta,

Oh pergilah dikau diiringi keikhlasanku,

Cuma pengalaman mengisi kekosongan mimpiku..

8 comments:

Red Mummy said...

ko napa?

sama ada ko putus cinta or ko ngah merajuk tahap gaban ngan boipren ko

sapa fazli zainal?

bukan fazley kawin ngan siti ke?

ArcHmaL HatiEmieY said...

putus cinta laa....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

ntah..yang pasti bukan dr fazley n tak tau penyanyi ni dr palnet mane....

Red Mummy said...

tu lah, x nak jg laki memolek kan dah kena dumb..lako ko dpt anak ikan lain ke?

tu x kemut! lain kali kemut molek2..br lah dia x run run go baby runnnnn

ArcHmaL HatiEmieY said...

heip... dia yg ngemut ok... slaah wolang laa akak neh...

dia still ingat laki lama dia lagi...walaupun ai lebeh hebat ...*matilahmak*

lantak lah...malas nak pikir dah...kalo ade2 lah..tak dak lagi bagus..tak banyak dosa...

:: samasam :: said...

sian archmal

ArcHmaL HatiEmieY said...

thanks...sam... biaselah tu... i'm strong guy(ke)...let bygone be bygone katanya...balik telan bygon laa...best gaks...matilah mak keneraka ke7...

Red Mummy said...

bygone tu ko spray kat ne?

skang org x pakai spray, pakai perangkat lipas yg melekat cam umah kertas tu. bagus tau tu.

izzu said...

rasanya, ni fazli yg malaysian idol tu, yanh sama season ngan jaclyn vivtor, rasanyala