June 22, 2006

...what i called "a PERFECT day" ...

...erms... nangis dulu la....uuuuuwwwaaaaaa.....sob sob ....uuuuwwwaaaa.....

...permulaan hari yang baik sebelum datang kerja...dan apabila sampai di opis yang aman damai(yoo llahh!!)... aku keluar ke empty bay(lantaklah korang tak paham pun)... nak check samada india mali punya workers buat kerja ke tak yang aku suruh buat..(matilah kekwat berangan bos besar neh!!)... tengah bergelak ketawa bergurau senda(heeii!! tak perlu speku... aku sembang sambil gelak lite lite jer ngan dorang sebab aku ni baik!!**koma**)... tetiba aku terfeeling bruce lee kan...pprraakkkk!!!matilah mati!! seluar aku koyark!!uuuuwwwaaaa... nangis... so aku tarik lah kemeja kesayangan aku(aku beli masa aku study kat uni maya lagi...sayang oooo!!)....leh la kaber koyak itu kan.... so aku pun masuk opis dan bla bla bla... naik motor... bla bla bla... rumah.... bla bla bla... tukar sluar... bla bla bla... sembang ngan akak jual nasi lemak dekat tepi pagar .... bla bla bla......balik opis....bla bla bla merempit.... bla bla bla.... motor mati....bla bla bla... lupa nak isi minyak!!!

uuuuwwwwwwwwaaaaaaaaaaa......matilah mak!!! ... aku jalan kaki 5 km ke stesen minyak yg paling dekat...motiff dekat!!...lagi sekali nangis....cari duit ringgit malaysia sepuluh(tu je last yg ada)...dalam poket seluar koyak itu.....nangis lagik.... jalan kaki balik opis....dekat 2 km... so jumlah keseluruhan penyusutan berat aku adalah(matilah formula matematik::--->aku lembab matematik)

Berat (W) X Jarak Jalan Kaki(m) / Jumlah Lemak Terbakar/km(B) = W X m/B = y(matilah formula propah)

jawapannya.... tunggu selepas ini.... matilah aku pun tatau berapa berat badan aku menyusut... Mr Carbs.. pinjam weighing machine tu nak timbang(matilah berangan masuk af

KENA CARUT

... hari ni lambat sikit masuk blog Diva Yang Gila ... sbb buat-buat bizi pagi td kan kan... tiba-tiba nama aku tercatit dengan diBOLDkan...uuuuwwwaaa...... matilah aku kena carut pagi buta kan... (matilah copy paste entry itu)

Akak tak leh menulis diary hari ni. Archmal, memandangkan ko takde kerja dan suara ko tak sedap untuk jadi penyanyi AF dan tidak ada harapan untuk jadi Penyanyi di Akademi Fantasia, apa kata ko take over penulisan Diary hari ini. Memandangkan mulut ko pun macam gampang. Kau tak perlu risau kalau ko tulis nanti peluang ko untuk masuk AF hilang. Sebab ko memang tak layak dan takkan masuk AF punya, kecuali sebagai penonton. (mati lah mak......)

...aku akuilah suara aku memang tak sesedap mana...tapi aku rasa kalau pergi odisen AF tu leh dapat green light jugak(matilah berangan kompiden jer)....gelak guling guling... tapi kan kan... unlike you my dear, i have natural beauty and a great singing voice"(matilah berangan)**larik

.. but the real things is.. aku sebenarnya malas nak buat entry diari sebab aku tak tengok sangat diari...bosan lah... kalau komen konsert tu leh la jugak ikut pendapat aku kan kan...(matilah berangan lagi).... and one more thing... aku selalunya miss nak tengok diari sbb time tu world cup live kan... so tak leh la tengok sebab housemate aku yang jantan itu memang gila bola... dia pun pemain bola katanya... tapi tak tes... badan sedap la..ramai gak kenkawan aku suka dia tapi dinch dapatlah... dinch layan uols... matilah merapu ke lain dah....**koma** heii...ai seterit occay!!...(matilah pecah lubang kali ni)... lagipun layak ke aku nak komen sedangkan aku ni siapalah... i'm nobody in that industry... kenal orang pun tidak... kan...baik ai kan kan...tak macam orang gila tu cakap kan kan...hhannnjj nyer kakak**larik**

... inilah saja bebelan aku ditengahari ini... kalau korang nak baca pasal diari AF tu... banyak lagi orang lain buat... antagonis dan protagonis *sila lihat blog orang gila itu ... nanti petang kalau rajin aku melalut lagi yek!!.. so don't kill animal because you are killing me softly with this song (dengar GITU-GITU APEK pagi di era bersama K n K)**matilah promote

2 comments:

Pnut said...

samalah kita...matematik failed...
psst...tp depan org giler tu jgn tunjuk kita lemah kang kena carut sesia je...hehehehe

afundi pejal okkey...??

berapa kalori dah dibakar semasa sessi berjalan ke stesen mintak...kena sumpahan orang minyak nampaknya (ko ckp feeling boss ngan pekerja india tu kan)

ArcHmaL HatiEmieY said...

ade geng nampak...welkang tu de klak... org giler tu kalo tunjuk pandai lagilah kene carut kak... dah lame dah kenal...

afundi pejal olwes...

bukan sumpahan orang minyak kak... sumpah kari baba's... matilah ai tak sker kari mamak...

feeling jer...sasah org kat kilang ni kalau nak pakai dorg buat keje mintak kebenaran saya... motiff.. ai ni ke bayo gaji dorg...kal ocam tu naikkan gaji ai dan amik ai permenant...ade hati tu...