December 29, 2006

...Korban...

...kan korban kasih ke??motif tak habis lagik meroyan meraban pasal feeling*bekgraun lagu CINTA versi Misya n Jac*.hiks...

...esok (30 Dec 2006) aku akan balik kampung lagik untuk raya.sukkkaaa...suuukkkaaaa... sebab...

1. sebab nak raya laa.kan ke raya aji very the meriahs kat pantai timur...kan kan...merasalah orang kl tak leh feeling balik kg kan...

2. dapat anak buah baru lagik*kopak lagik laa raya tahun depan*

apa lagik ye yang membestkan diri untuk balik kampung??

yes...jumpa kenkawan lama yg tak tau idop lagik ke tak!! overlah kan.bila dah kerja ni memasing cam ilangkan diri.mementang laa aku tapak sleman*lagu febret artis orang ni...lagik*

"bagaikan diri ku tapak sleman.... terdampar di pantai berlagu sepi.... *feeling pakai dress yg zery zambry buat utk penyanyi ni...*tapi dress yang dibuat oleh rizman dan wani untuk azharina lagik melerts...motif tetiba aku nak feeling pakai dress jer nie....matilah mak!!!

korang mesti tintong kan tetiba aku sebut nama2 orang yg tak penah aku sebut sebelum ni...sker ati aku la blog aku!!nama peponen ni adalah designer muda yang muncul dengan idea design baju yg melerts.aku respek kat diorang yg gigih dah tekun duk jahit baju tu.kalo aku , tak sanggup dah. nasib baik aku tidak dilahirkan sebagai fesen dizainer kan!!

camner aku leh kenal diorang ni?ari tu , kelmarin la.. aku gi melepak ngan orang gila ni. dia bawak laa gi melepak kat umah bebudak ni kat sek 16.aku mmg dah penah jumpa diorangn i sebelum nie.cuma lum penah gi lepak umah diorang. mek sujud rumah diorang. "kemas dan cantek" sekals uols...*larikkk!!!*

...apo laie ek aku nak meroyan?hah...lately kan ramai laks kenkawan aku datang rumah aku.alhamdulillah.ade gaks orang nak kawan ngan aku kan. minggu lepas budak skolah tua nie datang kar seminggu. then pagi nie, one of my exclassmates/childhood friends/mangsa rogol aku*oopsss* datang menyerah diri.hauahauhauaha!!! yang last tu propahan sajork*matilah kena carut pas nie*member aku dr trg datang ngan temankan awek dia bawak adik jenjalan katanya.tapi awek dia tak lepak laa umah aku. dia sorang je...

heeiipp!! nuthing happen occay!! he's str8 lah!!!kejilah*matilahmak*mek inesen ok!!! esok dia nak balik dah.banyak lah cerita ceriti yang dilaporkan katanya.hapdet katanya. so far kenkwan aku dedulu, dia jer yang slalu kontek*bukan kongkek yek!!* aku.sms tanay khabar. yang lain haram. yang dah berbini lagik la.kkkaannn...

... dan paling aku tak sangka aku leh menjadi Dr Hitch yang bagus.dia ni tgh ada problem ngan awek dia.complicted*evenescence...betul ke eja ni??* katanya. dia tanya pendapat aku lah pasal masalah dia. so aku bg laa idea/pendapat yg sebagus mungkin kan.tak perlulah aku cerita apa masalah dia yg komplited sangat tu*dia kata la bukan aku kata...*

...ekceli aku nie mmg dr dulu lagi jd sumber rujukan kalo kenkawan ade masalah.pembimbing rakan sebaya katanya kat skolah kan.masalah sendiri tak settle, masalah orang nyibuk laks kan.hiks.tak perlah. orangm intak tolong, kita tolong seedaya mungkin kan. dari zaman aku study dulu sampai lah skang, kalo aku balik kg jer, mesti tak lekat kat umah sebab hangkut ngan diorang*matilah feeling bohsia laks*. tapi aiman tak kisah.mak aku jer kisah.matilah balik tengah malam.esok pagi tadah je laa telinga kan.hiks.kekwat tau mak aku.tak bagik can langsung aku nak melacur*ooppsss!!*...

...btw kan, apa yang aku meraban dari tadik ni. motif??nak ceritanya pasal korbanlah kaedahnya.biarku menjadi lilin menerangi kegelapan orang lain... gitu kan!! aku tak lah kata aku baik , tapi oklah kan. tu yang sampai orang amik kesempatan buat aku cam welfare tu*matilah biawak yg pernah aku ternak kan har kan*. walaupun ada ketikanya sakit jugak tapi insyallah , buat baik dibalas baik kan???Tuhan tu Maha Adil kan...

... okieslah aku dah nak berambus. semoga AIdilAdha dan Tahun Baru akan membawa seribu erti dan perubahan ke dalam hidup kita.oleh itu, sambutlah salam sayang bicara manis menikan kalbu dari aku untuk semua.overlah.wish u Salam AIdilAdha dan Selamat Tahun Baru.Insyallah kalo tak ada aral aku akan bersiaran pada malam tahun baru ni...

...btw...ada orang janji ngan aku nak buat templete baru blog aku yang buruk hazab lagi busuk nie.tapi sampai skang Nando's!!!matilah Nando's kan... restoran PLU paling glemer katanya...nan ado's...hiks...ni bukan aku yang cakap tapi member mamat nie cakap!!!

P/S: har...nizam ousmet aku bg nama baru kat ko...Queen Latifah katanya...mek sker mek sker!!! matilahmak!!!pic aku bilo ko nak sent aaa???

1 comment:

husz said...

wei org gila! =) bila nak jejak kaki kat umah kedua kiteorang tu?


lol =)