September 14, 2006

...Ape Cerita Hari Ini...

...since for past 2 weeks , aku dah tak beremail gelak guling guling ngan besfreng aku.nak buat cam ne kan.dedua kebetulan bz tahap cipan.aku ngan kerja aku .dia ngan kerja dia.dulu , bz cam ne pun tetap sempat beremail bagai.tapi sekarang , tuhan je tahu. hari ni baru aku free skit lepas few weeks struggling ngan kerja yang tak pernah habis...

...nuthing interesting today and last nite. cam biasa.cuma , yang buat aku happy skit hari ni sebab :

1. aku tak bizi sangat hari nie-just menjerit kat phone je call other depot utk siapkan obsolete list yang aku cam nak mampos siapkan ptg semalam...

2. si dia dah tak kerja pagi lagik- kalau tak kul 6 am dah pergi keje

3. bilik dah ada orang sewa-nampak cam str8 tapi both of us kompius n detect cam something wrong gak ngan mamat tu, will see...

...keji kan katun ni, anak dapat, mak pun dapat!!lawak kurang ajo nie!!...

...kul 1500 tadik aku dipanggey untuk masuk meeting , production convergence packed gases meeting , sampai kul 5.ekceli tak banyak sangat pun kaitan ngan aku. aku pernah masuk meeting ni masa memula aku kerja dulu je.past 3 month kot.then, today. ekceli sebab my cute indian supervisor on emergency leave, so , aku kena ganti dia la.sib baik masuk skali ngan abg rosli...

... dah last2 meeting tu baru laa ada part aku.sikit je.diorang tanya pasal obsolete list tu la.aku dengan vangga vogue de vast nya laa menjawab tanpa tergagap ni, dah siap, dah maki hamun carut segala dah depot/plant/branch*takut korang tak paham* lain utk buat tu ASAP , n should be in my mailbox tomorrow morning at 9am, uols!!. tak de laaa aku cakap cam tu kan.ko gila??mak tak pecah lobang occcay!!!...

... so tadik, baru je kejap, budak production panggil.aku baru je nak sign in blogger.diorang tak jumpa synthetic air cylinder yang nak refill.mata letak kat pala lutut ke pala bu**h??aku dah cakap tadi.bengap laa paria ni.so, aku terpaksalah gi ke refill station tu nak tunjuk mana dia menatang cyls tu...

... masa untuk merempit uols, jom gi jenjalan tasik...

...then , now, here i am la.duk menghapdet seberapa pantas yang voley sebab nak balik.tapi kan, ...japs ek.nak kencing laks!!!*aarrghh!!lega!!*jangan marah ek.tak leh tahan laa uols, nanti kena batu karang...

...so , itu sajork untuk hari nie.pastikan anda tidak lupa tanggungjawab anda untuk mengundi REDMUMMY dan BILIK INI untuk BLOGGERS IDOL 2006 kat sinik!!!

..ni sebenarnya kawan @ auntie aku, mak hayam besar kat Tanah Merah, Kelantan.dialah yang ajak aku join buat bisnes pelamin tu...

PS: gambar yang aku cakap kak red debab tu bukan dia , dia dah call maki hamun carut aku segala dah*nanges*.gurau senda tambah erat hubungan sesama kita... kan kak red kan!!!*tumirah!!! dah siap masak???*matilahmak...

80 comments:

Red Mummy said...

bidaah tol budak ni tau.

nanti ko!

weih bila nak lepak mamak ni? nxt wkend dah mula puasa.

mal....selagi aku x bwk beg semsonite tu kuor selagi tu kerahan tenaga ko x boleh berhenti...ingat ok! you are now automatically Red Mummy's PRO.

apa yg pro aku x tau lah nyah...

gimme R gimme E gimme D..buat mal..ko buat lg sedap bunyiknya..

husz said...

ko tak paham la lakhanat!! =) kartun tu menceriter kan bahawa org putih dulu nak kawen ngan org hitam pon dianggap seperti melanggar tabii... dan banyak2 lagi... tapi mamat tua tu x kesah... dia kawen gak ngan negro tu... pasatu kuar la anak dia yg putih tu .. yg dia tgh cakap ngan tu...

faham??? hampeh... bedroom yg ko suker tu... macam semak jer.. lol hahahah jgn marah

Hydrocodone said...

xOFJd6 The best blog you have!

ringtones for treo said...

TuBGQl actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

aloud chemistry girl tour said...

Wonderful blog.

order fioricet no prescription said...

Wonderful blog.

2006 articles on celebrex said...

Thanks to author.

help the aged insurance said...

Thanks to author.

dangers of phentermine said...

Magnific!

delivery line overn said...

Hello all!

darvocet xanax said...

Good job!

extracting vicodin said...

Thanks to author.

fake phentermine pills said...

Please write anything else!

JohnBraun said...

cnr2gl write more, thanks.

cool sex images said...

Please write anything else!

dumb sex acts said...

Thanks to author.

anime japanese sex said...

Hello all!

las vagas sex said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

gay anal rape porn said...

Hello all!

sex and clogs said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

sex and clogs said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

emma watsons sex said...

Thanks to author.

outer limits sex said...

Nice Article.

beach sex pic said...

Magnific!

bareback man sex said...

Magnific!

couples kit sex said...

Good job!

hot sex play said...

Magnific!

raine eric sex said...

Please write anything else!

male sex penis said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

nsa sex johannesburg said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

dog homo sex said...

Please write anything else!

free lesbian porn video clips said...

When there's a will, I want to be in it.

bonded forced sex said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

boy anal sex said...

The gene pool could use a little chlorine.

adults sex pictures said...

Clap on! , Clap off! clap@#&$NO CARRIER

japan sex lady said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

hydrogen wet alc said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

cialis eye floaters said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

buyvalium said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

jake loves sex said...

640K ought to be enough for anybody. - Bill Gates 81

big people sex said...

Hello all!

girls and sex said...

Please write anything else!

arabic ass sex said...

Give me ambiguity or give me something else.

all nude sex said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

sex baby sitters said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies.

day anial sex said...

Hello all!

online sex story said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

cocaine cowboys theme said...

Please write anything else!

name said...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

family guy porn xxx said...

What is a free gift ? Aren't all gifts free?

rebecca wild porn star said...

Please write anything else!

amazon porn said...

When there's a will, I want to be in it.

lesbische sex verhalen said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

az sex offendrs said...

Give me ambiguity or give me something else.

free wild lesbian porn said...

Hello all!

croc porn vids said...

The gene pool could use a little chlorine.

henti porn said...

Thanks to author.

anal sex photo said...

Nice Article.

furries anal sex said...

Give me ambiguity or give me something else.

porn scenes sex fucking said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

hardcore sex premium said...

Hello all!

indian americans d said...

Please write anything else!

celeb sex vids said...

Build a watch in 179 easy steps - by C. Forsberg.

phone sex reviews said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

brothel sex cam said...

Calvin, we will not have an anatomically correct snowman!

cartoon sex online said...

actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.

forced sex mgp said...

Wonderful blog.

japanese porn pics said...

Beam me aboard, Scotty..... Sure. Will a 2x10 do?

international teen sex said...

Save the whales, collect the whole set

teen porn pics said...

Good job!

jock sex porn said...

Ever notice how fast Windows runs? Neither did I.

pokemon sex flash said...

Energizer Bunny Arrested! Charged with battery.

big tit reality porn said...

Lottery: A tax on people who are bad at math.

kinky sex cartoons said...

Friends help you move. Real friends help you move bodies

boy and mom porn said...

The gene pool could use a little chlorine.

1 sex girls said...

A flashlight is a case for holding dead batteries.

performing tantra sex said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

get rx for phentermine said...

Oops. My brain just hit a bad sector.

phentermine no prescription free consultation said...

Suicidal twin kills sister by mistake!

buy phentermine c o d teenrensmuseumofoakridge said...

Save the whales, collect the whole set