August 26, 2006

...Maju Junction Merdeka Challenge...

...hari ni catat sejarah nie.aku telah diperas ugut dan dipaksa oleh akak aku ni tuk join dia program ni.dia cam treasure hunt laa.tapi plus, ada aksi ala fear factor skit.skit jer.tak memcabar sgt laa.. ...tetiba kan, aku tak dak idea nak tulis sebab penat gile.tgk je ler gambow ni.nanti aku masuk lg banyak gambow yek.nak g kole kangsor nie.la la la la la la la.buat ape tatau...
Strata Ball Challenge : cam main netball, tapi bola besar nak mampos!!

...kaki tetap katanya feeling main netball, tu kasut baru yek!!...

...ni stunt yg aku nak sangat tak pi tak dapat!! sentap!!!makan hati tgk kak red buat!!...

...pose feeling cantek, lepas habis acara katanya, duduk depan, kak red n mangkuk hayun mana tah.blakang tu ejat n mat( str8 yek!!)...

...credit to makcikmerah*matilahmak* atas pencurian gambow ni dr blog dia...

1 comment:

Azhar Ahmad said...

Wakakakakak, malam ini penyu menangis lagi......