August 29, 2006

... Hari Ni Punya Cerita...

... ekceli tak de cerita menarik pun hari nie.hidup aku cam biasa la. pegi keje.pening kepala. makan.bunuh diri. balik umah.tido. pastu ulang balik menda yang sama setiap hari.boringkan...

...apa yang aku nak kongsi kat sini pun aku tak tau. tak ada yang menarik.sian korang nak bizibodi pasal idup aku kan*matilahmak*.tak der isu.ko hengat ko siti nurhaliza ke archmal?? cantek ke??...

...semalam aku monteng keje.amik EL.kan ke hari sabtu tgh mlm tu aku gi kuala kangsar. tolak kul 1230 tgh mlm.gila kan.ngan kete buruk yang banyak berjasa pada kawan aku. aku tak drive pun. sebab aku mmg letih gila. kan ke siang tu aku satu hari kat maju junction...

...kitorang sampai kat kole kangsor tu lebey kuang kul 5 pagi. yerla. 2 3 kali benti laa jugak.menti kencing la. minum la. memacam laa. aku dulik hapa korang nka benti tak benti pun.aku layan tido jer la.cam mem besor yang sememangnya besor kat blakang kan...

...sampai kat KK tu, trus laa carik hotel.tapi kan kan... motif smer hotel kat KK ni full house!!!brape ramai laa pelancong dan pelacur cam aku ni*matilah carut diri sendiri,heip ai baek tau* yang datang ke KK tu.ada dalam 5 6 hotel jugak laa aku call. smer penuh.ataupun, mari kita speku!!...

...pertama, memang kebetulan full sebab cuti sekolah...

...kedua, dorg memang malas nak bukak pagi bute tu sebab nak membute...

...ketiganya, diorang tau aku nak gi sane kan, so dorang pakat reramai ckp hotel full!!...

...mende aku ngarut nie.sambung balik.so dah tak dapat hotel tu kitorang parking kete kat taman rekreasi KK tu , tepi sungai yu!! aku pun membuta dalam kete tu samapi kul cerah.kul 7 lebey tu ngan muka tak basuh , kitorang g bekfes kat area pasar KK tu...

...kitorg g la kat bus stand situ sebab gi gosok gigi n cuci muka.ko gila nak melantak muka tak basuh.ingat aku ni apek jual sayur ke???...

...sempat gak laa kitorang pusing pasar n kedai kat area situ pepagi buta tu.pasar dia tak bizi sgt pun. lagipun berapa kerat je org kat KK ni nak bandingkan ngan pasar borong selangor kat aseri kembangan tu.gila ke bandingkan bandar...err bandar ke... pekan KK ni ngan tempat aku ni kan...

...dah siap melantak segala tu aku call satu hotel, so dpt la hotel apek .hotel blue star.sib baik tak blue boy kan.murah je otel. tiga puluh lapan hengget.ok lah hotel tu.mmg nampak cam kelas pelacur je hotel dia tapi bersih la.kalo kat kl mau 60 70 hengget jugak otel tu...

...siap ekon*air cond la*, water heater, bilik air kat dlm bilik yek!!oklah.selesa.aku check in dulu sbb kawan aku n kekasihnya tu g cari bakul utk kucing yg dia rembat kat pekan tadik.baru nak terlelap , mangkuk dua ekor tu dah balik.bawak balik bakul plastik yang makcik2 bawak g pasar.diorang taruk kucing 5 beranak tu dalam tu.lantak korang la.janji korang bahagia...

...then lebey kuang kul 11 lebey ada orang anto sms.cakap dia baru bangun tido.pastu dia call, ke aku call dia tatau, lupe, dia ckp lagik stengah jam dia sampai.aku pun bangun dari tidur dan terus ke bilik mandi utk bersihkan diri yg harum semerbak*matyilah skema*...

...pastu kan kan, eh, perlu ke aku cerita detail??kawan aku bl;ah lepas dorg mandi sbb dorg nak gi baling , nak g umah makcik dorg.bla bla bla.org tu sampai.g makan.pusing-pusing pekan japs, then aku singgah pasaraya fajar beli baju sbb aku bawak selai je baju... ...then, balik otel sambung tido sampai petang. bangun layan tv , boring nak mampos.pastu turun bawah.ada restoran cina jual bak kut teh kat situ.pastu, g kedai beli bahan lantakan sementara nak tunggu dinner ngan orang tu kan.pastu aku tgk ada upacara pa tah kat jalan tepi hotel tu...

...ada paria wat upacara nyembah apa tah.arak ngan kete lembu.penuh lampu kat kete lembu tu.cam kete berhias pun ada.lembu dia besar nak mampos.kalo buat korban masa raya aji ke, kalo kenduri kawin ke, mau 4000 org leh makan tu...

... dan esok pun menjelma.aik!!! tetiba esokkan. seboklah korang nak tau aku buat apa mlm tu.tak baik fitnah.tak buat apa yek!!!*matilahmak*so sesapa nak gi cecuti malaysia tu, Kuala Kangsatr tu ok gak sebab ada few tempat menarik,aku tak pegi lagik pun cuma aku tgk signboard la*larik*lenkali aku nak g jenjalan laks, kali ni gi dating!!*nyuruk bawah meja*gilo apo go dating jejauh...

...kul 2 ptg aku check out.orang tu dtg amik , g beli tiket balik kl bas kul 230.aduih penat laa tulih nie.aku tak penah buat catatan perjalanan cam ni kan. dah laa tadak gambow.okieslah... tu je citenyr, mana ade mende menarik dlm hidup aku nie. abg pasar malam pun dah lama tak gi jenguk.azhar, nanti lah.mungkin tiada jodoh antara aku dan abg pasar malam tu...

...abg tu org klate.nak mampos??kalo dia layan tak pe, sekali dia hayun?? ko nak tolong beli8kan insurans untuk aku ke???

...okies laa.blah dah.nak ujan.btw, BI06 dicutikan utk seminggu. motif ada cuti kan.hanya organiser yang tahu.biarlah.at least aku tak kena rejek lagik kan..aku kan gile glemer.nanti bila sambung korang vote laa aku bebanyak.ni korangt au baca je, vote tak nak.camne aku nak menang???pakej percutian ke petaling streeet tau untuk satu bas .nanti aku leh bawak korang g jenjalan kat PS tu.*mtatilah aku sendiri pun baru sekali je pegi*...

...babai... adios... wassalamualaikum, maassalamah...

p/s:tetiba teringta kat akak tumirah, apsal dia ta kcall aku hari nie.kekwat tau.sapa tatau tumirah tu!!!

2 comments:

Red Mummy said...

begitu ye ceritanya

byk citer lam kain lom kuor lg ni

kuorkan je lah

Azhar Ahmad said...

hahahahah. malam2 takde apa2 hahahahah. Eniwai, tak penah samapi Kuala Kangsar. KK yang satu lagi tu penah la. kota kinabalu ngan kandang kuda.

p/s Kuda tuh, ciknek dia panjang dan besar uols *larrikkk*