July 24, 2006

...XKlusIF...

...sapa tak kenal Fiebies Daniella de Rossa!! ratu canteeq*ke?* yang terkenal denagn mulut puakanya sehingga menjadi perbualan seluruh dunia terutamanya di bahagian selatan Afrika...

... hari ini secara eksklusifnya aku denagn berani mati menerima risiko dihempap kenderaan berat itumem persebahkan, potret orang gila yang menjadi bualan seluruh dunia.sebenarnya orang ini tidak mahu gambarnya disebarkan, tapi aku sempat mencuri sekeping gambar pose maut beliau.dan inilah aksi beliau...

...fiebie yang terlalu kecewa kerana tidak muat memakai gaun tidur yang seksi kaler purple yang dibeli oleh lakinya hingga ingin terjun tingkap*matilahmak*...

...abg tukang bawak kapal terbang, tolong hantar saya ke togo...

... na na na na na...tranung kite...

...mana tempayan budu nak nyorok dalam ni...

...gila ke hapa aku nie...

*******************************************************************

...tadi aku kena marah ngan bos aku.sebab menolak cintanya*matilahmak*.gelak guling guling.tak de lah.aku kena marah sebab kononnya , ada dua ekor manager bangang duk tekan dia pasal stock take yang akan diadakan pada 30th July ni.hari ahad.means, aku kena kerja hari ahad**nanges*...

...yang tak bestnya, dia marah aku, dia kata aku tak buat kerja.abeh tu, yang diorang gegatal tukar kerja aku apsal.aku skang kenkadang pening kepala menda kerja aku sebenarnya.itu kena buat.ini kena buat.mementang la aku ni kuli batak...

...tipah tertipu bang...

...so pada dua orang manager yang bangang tak tentu pasal tu ai give yu...

...nak balik dah, nak gi pasar malam, jumpa abang char kuay yang hensem lagi lazat,sslluurrpssss...

...woit, tido , tido gak, BIUNDI ARCHMAL jangan lupa*matilahmak statement nie*BLOGGER-IDOL 2006,jangan tak undi...

...saje je nak nyibuk gak, AFMASUK DIDDY, taip AFMASUK DIDDY dan hantar ke 32999...

p/s:sorry sebab entry kali ni paling membosankan*cam la selama ni best sangat*.mak tengah tension neh!!!

9 comments:

Red Mummy said...

dik

akak tau dia kutuk pejal af tu gila2 lam entry dia, so ni ko attack dia balik ke. akak tau pejal sekapal ganu ngan ko...

tp apa motif ek? ganu vs dia?

dr ko bazir masuk afmasuk diddy, baik ko afundi pejal...

x paham mak nyah...

akak nak tido awal lah tonite...kepala aku weng lah

Azhar Ahmad said...

Gedik tull lahhhh. Dahla kutuk org kat bl;og. Chettt! Neh nak gi tgk abg jual kuew teow. Jangan nak dinch tak minat abg tuh.... Esok jgn lupa citer pasal abg tu tau.

ArcHmaL HatiEmieY said...

aiman tak keshah..

satu pun sy tak afundi...saja je tulun promote...

tak de pikir pun nak balas balik...tp cam best gaks kan peperang nie...

lgpun dia tu mak hayam sy...mane leh lawan...

tulis entry pepanjang pun dia sound...kau nak lawan mak ke nyah?/*matilah mak*

ArcHmaL HatiEmieY said...

azhar sundels...hheeiipp.. dia bukan jual kuey teow yek...

jual kuih char kuay...kuih cakoi laa...ngan pau goreng...gelak guling guling...

ko ada masalah ke nyeh kalau mak minat abg tu...abg tu ngorat mak dulu occay*matilahmak*

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

What a great site »