July 10, 2006

...July 10,2006 :Monday Blues...

...sebenarnya aku tak sihat hari ni.Aku tak tahu la.Demam kot.Tekak sakit giler.Mungkin sebab aku macam orang meroyan menjerit masa tengok AF4 hari sabtu tu. Yes uols, iols pergi tengok AF kat Dewan Sivik MBPJ. Thanks to Fiebie, sebab tolong dapatkan tiket hari tu.Aku malas nak cerita la pasal AF ni. Tapi bagi aku la kan, so far ok la kot diorang nyer persembahan. Lagipun ni 1st time aku pergi tengok live. Siap muka keluar tv lagi.Kawan aku cakap la.Bila aku tengok balik konsert tu kat tv semalam, buruknya rupa aku kat tv.Dah lama dah tau...

...dan aku rasa Diddy tak patut keluar hari tu. Sebab aku rasa persembahan dia walaupun tak meletup sangat, just ok to me, but he deserve to still in the Akedemi. The most student yang patut keluar based on performance hari tu adalah Haziq. Hancur lagu Lefthanded tu dibuatnya. Aku suka komen Adlin "... macam budak-budak mengajuk orang nyanyi rock...". aku sangat setuju. Feel tak ada langsung. Suara jangan cakap lah. Dia bukan menyanyi, dia menjerit!! ...

...dan seorang lagi yang tak ada dalam list aku Amirul. Aku rasa ok laa kot performance dia. Just ok. But, dia tak layak untuk ke final. Yang lain tu aku tak ada masalah sangat. Cuma , 2 3 orang student ni diorang cam tak ingat lirik or terbabas.Erms, entahlah. Malas nak komen bebanyak.Sebab aku buat blog ni bukak nak komen pasal AF4 kan...

...tapi ada satu yang aku tak suka masa kat Dewan tu. Adalah seekor kambing betina yang duk mengembek sepanjang masa. What the heck!!! Dia melalak kenkadang(selalunya) tak kena masa and buat lawak badut sarkis tak laku. Over sangat. Rasa cam nak je aku gi hempuk kepala dia tu biar centre skit. Tak pun sumbat mulut besar dia tu ngan *****!!!*larik* ...

...aku tak larat laa nak membebel pepanjang ni. Korang tengok je lah gambo kat bawah ni yek!!...

Idola aku sejak zaman sekolah. Aku jumpa dia kat Masjid Hicom, Shah Alam masa sembahyang Jumaat hari tu

Nilah adiah yang aku dapat ari tu. Yang aku hantar entry kat sini hari tu. Yang memang tu. Thanks a lot organizer.

Ni laks, eh...ni lah dia logo rasmi BLOGGERS-IDOL 2006. Aku join gaks. Jangan lupa BIUNDI archmal yah!! Desperately needs ur support guys!!

Ni laks aku terjumpa kat tenet masa surfing.Klakau kan. Aku pun dah lama tak buat kerja cam kekura dua ekor nie.Matilah tak laku.*matilah mak*

...itu sahajalah bebelan aku hari nie.Sorry la yek. Memang tak sihat. Nak demam ni. Tapi tetap gigih datang kerja kan.Pekerja cemerlang katanya*larik*yang penting;gigih mengusahakan blog!!!**koma*...

3 comments:

Lee Novotny said...

Cian tau kura kura di perlekehkan sebegitu rupa, kang mak bagitahu World Society of Kura Kura kang baru mung tau! :P

Dato Seri Anwar baik tak orangnya bila u ols jumpa dia?

Azhar Ahmad said...

Tahniah, dapat masuk bloggers idol. Salam perkenalan!

ArcHmaL HatiEmieY said...

world society of kekura katanya*matilah mak*

dato's seri very the mmmmeeesssssrrraaaaaa.... so sweet...

hi azhar...selamat berkenalan...