July 02, 2006

... HaaA?? TuL KeR NiE??

... lu pehal? kompius? jangan kompius...rilex laa brader!! gua la ni... bukan org lain....bbetuulll...gua ni.... bukan orang lain...memang gua.... lantak lu laa nak caya ke tak....gua caya sama lu brader....

... pelikkan bila aku buat entry pagi buta hari ahad nie... bukan apa.... semalam(sabtu) aku tidur cam orang mati..... nanti aku cite satu persatu .....

JUMAAT

...aku but entry hantar lirik lagu Daniel Bedingfield jer kan...sebenarnya... aku suka lagu tu... ingat nak letak kat blog ni...tapi orang gila dah letak dulu...nanti kata tiru lak kan...dia star... aku ni... sapolah kenal kan... so... aku letak je laa lirik... heheh... so solutionnya... satu lg lagu yang aku suka giler...termasuk penyanyinye... hero-Enrique Iglesias....sesuai dengan emosi aku sekarang yang tengah gilakan sesorang....*matilah mati*..tapi belum terganggu mental seperti orang itu....*larik**.... sebenarnya... aku bukan bizi sangat pun ari jumaat tu... saje malas nak post entry...tak dak idea la..hidup aku ni bukan berwarna warni sangat..... nuthing special.... lagipun ari tu partner aku tak datang kerja...siot je mangkuk besi tu....so kejenya aku yang take over... tapi bukan banyak pun.... sbb dia dah prepare the day before tu...cam dah plan je kan... ala2 dapat gaji terus mc...mmmoottiiifff...!!!..kkkaannnn.....

... so masa pergi semayang juamaat tu tak de mende menarik pun selain beberapa orang bermain mata ngan aku...perlu ke... ai tau la ai canteq!!!(ke)...ha ha ha...selain pemandangan orang yang sangat indah membuatkan pahala aku hari tu dah berkurang...(matilah)... bla bla bla... dan masa balik...bla bla bla.... lepak kedai kawan aku lagi..... malam tu ingat nak gi klabing kat oren....tapi...tak jadi sebab pikirkan aku cam dah tak sesuai nak klabing nie... tak sesuai dah... dah dah asar walaupun umur baru zuhur*larik*.... last 2 decide gi kolam air panas kat selayang nung...gigih katanya...tu lah xtvt aku kalo ari tak kerja dedulu.... best gaks... tapi kali ni aku ni ngurut....ngurut badan lah... bukan ngurut kat pusat urut tu*ooppss lari* sebab lately badan aku sakit-sakit... actually dah lama sakit tu cuma feeling tak sakit...tahan jer.....

... sakit gila bila abg tukang urut tu tekan....abang ke... patut pak cik tapi abg tu feeling muda atau pun aku yang nampak tua...*matilah*... dia kata urat aku dah berketul-ketul....meraung menggelupur aku bila dia urut tu....siap ade bunyi-bunyi lagi... gila ko sakit... satu badan urut sejam lebey skit*skit...banayk smebang+bebel sebenarnya.... samapai saat aku tahip posting ni masih algi rasa sakitnya...tapi aku pueh ati laaa...ilang sakit pinggang aku... balik kul 430 samapai umah...terus aku tidur...zzZzzzZZZzzzZzzzzZZZZzzz.....

SABTU

...jam 1600 aku baru bangun dr peniduran....hahahah.... matilah tidur cam org mati... sedap gila tidur.....petang baru bangun... sebenarnya aku pagi lagi dah sedar.... dah alang-alang tak kerja dan tak de kerja... aku sambung laa balik...tapi yang potong stimnya.... ada pulak anak ikan jb yang aku baru kenal 4 5 hari lepas kat ekawan call... dah la call pakai public... gigih adik-adik sekarang... kau cakap kat dia...annti aku turun sana aku call la... bla bla bla..... budak ni cute...umur 23thn... heheheeh...heips...ai tak de niat tak baik tau dengan dia...nak suruh dia bawak ai gi jenjalan sajork... ai baek tau!!...pastu tgh hari skit...dah kul 1400 kot... sorang lagi hanak hikan...dak shah alam call...tanya nak kuar ke tak malam ni... ala anak ikan ni pun tak de apa ngan aku... saje kenkawan ngan adik-adik... dulu masa aku duk klang dulu pernahlah klabing ngan dia ... skali je.... kantoi ngan spin*ko hengat lagik ke*.... tak de feeling pun...aku kan dah ada dia ....

...kul 2000++ aku blah dari kedai kawan aku tu...dorang ajak gi PD..tapi tak mao la...nak nengok AF4 laaa... so aku balik tengok kat umah sensorang..... sekor haram tak de kat umah.9cam lah ramai orang duk umah aku tu)....helmie tak balik lg outstation ket jakarta(aku bilo lah leh sampai)...si mangkuk sekor tu mampos kat mane tah...dulik la.... janji tak da gangguan aku nak tgk AF....bla bla... bla....Salima kuar... aku bersorak kegembiraan...aku malas nak buat review pasal AF...sebab aku tak seteror Star yang Gila... atau orang Mainstream Partner in Crime nyer..... so korang bacalah review diorang ye....

...itu sajalah bebelan tahapapantah aku hari nie...esok ...kalau ade crite menarik aku melalut lagi.... petang ni nak gi main volleyball kot...ingat nak gi jumpa dia kat Sg Wang...dia ada showcase kat situ..tapi tak leh sebab dia cakap bukan dia in charge...so susah skit nak curi tulang...nasib badan laa.... ok adios la vista...

P/S: ai ade blind date japs agik...ihiks....bukan curang...ramaikan kawan(suuudddeeeeehhhh)...

1 comment:

imahlenggok said...

kanbnnnm













kann???