June 28, 2006

...ermmsss... bestnyer dating...

...semalam lepas kerja aku ke klcc... janji ngan helmie nak gi survey beg galas utk outstation... takkan nak bawak beg Pooh buruk aku tu...nampak lg buruk laa... sms dia bgtau nak gi klcc...sebab dia kerja kat sebelah klcc tu je... janji nak dinner bersama...heheheeh

... sampai klcc kul 1900... sms dia ckp dah sampai... layan air pancut yg dah lama tak tengok... 'daraknye aku'*dialek trg*... dia suruh tunggu kat foodcourt...isk...malasnya nak naik... tunggu kat situ je la.... 15 menet kendian... dia call tak jumpa... bla bla bla... erms... he's look great with office attire...never seen on that before... dengan botaknya.... sexy... my own opinion.. heheheh.... rasa cam nak romen kat situ je....**awas...lucah!!!**

,p>... masuk Isetan... jumpa helmie... pastu round survey beg... takpolah den tak boli pun...200++ lepas deskaun... tak mampu den...dia cakap kat sogo murah... mcmlah kat puchong tak de shopping compleks kan...**matilah IOI Mall... gi cari balik helmie cakap kitorang nak gi makan dulu... dia lapar...aku pun kebulur gaks... dah main lagu hanuman dah perut aku... hehehe... amik cab gi kg baru... bla bla bla.....

...lepas makan hantar dia kat lrt... dia nak balik cepat... nak tengok Desperate Housewife... erms...my pebret show olso laa laling... lepak kat bus stop lrt tu kejap... sembang-sembang... sambil makan kuih kelate yg kitorang beli on the way td... dia beli pisang....perlu ke cerita detail ni... heheeh sker hati laa... ada lah cerita di sebalik pembelian pisang itu... ingat masa memula jumpa dia dedulu....padahal tahun lepas je.... lenkali la citer yek...**nyorok bawah meja**...sembang-sembang ramas mesra.... 2120 dia balik...aku? tunggu helimie kat situ...2140 helmie sampai.... bla bla bla...

... apa yang aku nak ceritakan adalah betapa bahagianya bila kita jatuh cinta, bercinta..cinta mencintai... memanja dan dimanjua...satu rasa yang dah lama hilang daripada hidup aku... erms... sakitnya bila cinta dinodai... dan aku akui yang cinta kami takkan kekal... tu satu kepasrahan yang harus dihadapi... tapi selagi terdaya aku akan bajai dan sirami dengan sepenuhnya kerana aku rasa inilah pertama kali aku betul-betul jatuh cinta dengan seseorang... erms...yang paling menggembirakan aku... biarlah orang kata aku gila...tak betul... tapi itulah hakikatnya.... bila sang cupid(cupid dlm cerita charmed tu hensem kan) datang dan memanah aura*matilah mawi* cinta itu.... maka...bla bla bla...**apsal tetiba aku blushing sensorang ni...kuat berangan tul** yang penting cinta aku dan dia bukan bersandarkan pada sex semata...*aku tak pernah lagi melakukan apa-apa dengannya walaupun sebuah ciuman**matilah feeling normal...**

JATUH

...Di manakah pemandangan terindah di dunia?...

...Puas ku cari setelah jauh melangkah...
...Hingga takdir menyuluh ke arah mu...
...Ku temu pemandangan itu terlakar di wajahmu... ...Dengan setiap renungan...
...Terpesona ku rasakan...
...Dengan setiap belaianmu hati makin tersentuh... ...Oh kasih, oh kasihKu berterima kasih...
...Padamu kerana menyempurnai hidupku ...Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh...
...Jatuh cinta dengan kamu... ...Dalam berjuta-jutaan lagu...
...Tiada satupun dapat menenteramkan kalbu...
...Melainkan bila kau menyebut...
...Ke telinga bahawa kau juga sayang padaku... ...Dengan setiap lafaz kata...
...Harapan makin menyinar...
...Untuk kita bersama membina hidup bahagia... ...Oh kasih, oh kasih...
...Ku berterima kasih...
...Padamu kerana menyempurnai hidupku... ...Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh...
...Jatuh cinta dengan kamu... ...Ku rasa setuah-tuah manusia...
...Nikmati hidup dengan wanita yang ku cinta... ...Oh kasih, oh kasih...
...Ku berterima kasih...
...Padamu kerana menyempurnai hidupku... ...Dan sakit dah sungguh aku asyik terjatuh...
....Jatuh cinta dengan kamu...

2 comments:

SpiNgemOrKS said...

heipPppP adakah yu feeling2 iu laki yu sedangkan yu tak buat apa2 lagik??? heippppppppp awasssssssss... jgn berani2 nak ngaku okeh.. atpiai tetap sokong yu .. semoga bahagia okehhhh **mati la mungkir bahagia

ArcHmaL HatiEmieY said...

perlu ke buat ape2 baru dikira laki.... matilah cinta ikhlas nan suci kan...