June 20, 2006

...aKu DaH kErIng...

...dan bila tibanya hujung bulan(dah ke)... aku tak tahu la orang lain ..tapi aku...seperti selalu akan kekeringan... dalam erti kata lain... aku dah POKAI...uuuwwwaaaaa....... masalah terbesar aku adalah aku jenis yang tak reti nak manage my financial... awal bulan jer... time poket tebal(ke)... pantang jumpa pusat habiskan duit... nak je singgah... pastu terbang laa beberapa not ringgit malaysia.....*nangis....

... apa nak buat... aku dulu bukannya study ekonomi... financial study ke... hapa ke kan...yer lah... sekolah pondok belajar ngaji jer laa... tu pun tak abis...**koma**

..walaupun aku pernah kerja sebagai financial advisor(padahal jual insuran)... tapi diri sendiri tak terurus... **matilah propah sajork...

...walaupun ringgit malaysia yang aku terima ini jauh lebih banyak daripada dulu dan memang lebih sikit daripada orang lain(tau sudah!!!)... aku tetap berangan beringgit malaysia berkilo-kilo....* matilah berangan**koma**

...dan aku berada di tahap kritikal sekarang... agak-agak leh masuk Tabung Bersamamu tak??

..itu sajalah aku dapat melalut petang ni sebab aku juga kekeringan idea...**padahal pemalas**... esok lah aku melalut panjang-panjang seolah aku adalah calon pelajar terbaik STPM ...**lari... tak pernah amik pun...

...last but not least... AFUNDI FAIZAL, FARHAN , VELVET , DIDDY DAN AKU!!!**tetap berangan masuk AF**lari...

P.S::) aku bukan nak buat fitnah tapi aku dah lama perasan faizal tu "sesuatuh"..kenapa orang tak pernah hiraukan komen aku... walau apa pun dia... siapa pun dia...aku tetap AFUNDI FAIZAL....

4 comments:

Peragawati said...

singgah kejaps kt sini..auw..Jgn maree..

imahlenggok said...

kan..mak pun singgah gak sbb protege mak singgah!! matila feeling MENTOR*
ap khabar uols?

ArcHmaL HatiEmieY said...

THANKS FOR COMING!*matilah caps katanya....

*bentang karpet kuning... ratu nak lalu...

ArcHmaL HatiEmieY said...
This comment has been removed by a blog administrator.