December 28, 2007

Selesai...

akhirnya, kerja yg membizikan dan meletihkan aku since raya till last week berakhir... penat otak!!

jadi wedding planner utk adik beradik ni memenatkan. banyak songeh. nak tambah itu, nak buang ni, itu boleh, ini tak boleh. memacam hal...

tapi alhamdulillah... selesai jugak. tak nak bebel pepanjang. tgk jer laa pic nie.

HANTARAN

cikelat

kachoot

telekom

buoh kaler meroh semer

pulut semangat

cupcakes

kain pasang...

henbek...

comestix ploduck...

to be continued....

2 comments:

Lily.Lulu. said...

happy new year encik penyu
:D

Matahari Biru said...

Telekong la dek nonn bukannyer telekom......telekom tu syarikat TM yang membekalkan talian telekomunikasi pada kita ...

by the way...bagi Kak Mimie pilihanraya kali ni bestlah jugak tapi tak sebest masa kecik kecik dulu kan?

babai

mimi zarinna