March 08, 2007

Lu Pe Hal!!!

pak cik tau laa blog pak cik makin lama makin bersawang... makin lama makin berlumut ... dan makin lama makin gersang ...umpama Sg Darling di Australia yang telah menyusut 20% dan dijangka akan terus kekeringan tanpa air menjelang 2030...

dasyat tu.akibat daripada kesan pemanasan bumi , boleh kering sungai. tidak mustahil dalam tempoh masa yang sama laut juga boleh kering. daripada 70% air atas bumi leh tinggal 30 peratus je air. cam ne laa penyu nak idup nanti...

stop dulu cite pasal cuaca dunia.saje jer.test power.hiks. sebenornya kepala pak cik tgh tintong sbb tak tidur selama lebih daripada 30 jam....

semalam pak cik bangun jam 4 ptg sbb pak cik tidor kul 10 pagi. kira oklah kan 6 jam tido.mlm tadi bila pak cik feeling2 nak tidur kawan pak cik call,masa tu lebey kurang kul 1 12 tgh malam ajak merambu kat kolam air panas selayang...

memandangkan kepala hotka pak cik mmg tgh seghabai daun seghai... pak cik pun setuju la... walaupun jadual pak cik untuk hr nie mmg penuh.cam menteri laks ada jadual nie.KAO ADO??larik!!!

sampai kat selayang tu, sesi memenuhkan tembolok memasing laa dulu.dah pepagi bute ni mmg laa lapo kedarah.sempat lagik layan predator tu.ala..cite alien lawan askar tu.yg senator Arnold Susahnakeja blakon tu.mesti korg dah tgk kan kan.dah lama dah cite tu.dah diorg pasang layan je la...

sambil melayan air panas yg kekadang rasa cam melecur kulit bila dijirus ke badan yang penuh dgn lemak tepu nie, sempat lah mencuci mata menskodeng pengunjung.hiks.lama dah posa weeii!!!!tak dapat rasa , dapt tgk jadilah...

adalah 2 3 org yg buatkan terjojol bijik mata bila tgk part2 yg tak patut tgk tu ..."gending" skalik, leh agak lah saiz apa kasut diorang*matilah kelucahan terlampau*mender pak cik melalaut nie...

pas balik dlm kul 5 tu sempat agik nyinggah mamak layan roti boom.pastu sampai umah layan laks novel terbaru norhayati berahim, biar aku menangis.then , gi situ sana sini... kul 1 naik tren g NILAI.yer...acara meredah 2 negeri nie.gigih katanya...

apa kejadahnya pak cik samapi ke nilai nie.sbenornya dr minggu lepas lagik pak cik start ngajor nari memakcik tabika perpaduan daerah sepang untuk upacara apa tah.so pak cik ngajor laa yang sesenang tu.dapat laaa seposen dua.bukan banyak pun.stakat lepas beli rokok stok seminggu tu cukuplah.yang penting kepuasan pak cik lepas gian meronggeng tu...

td sempat call kawan pak cik sejak kecik yang duk kerja kat klia tu.pas ngajor td dia gi amik pak cik.sempat laa pak sembang sepatah dua.pastu dia gi hantar pak cik kat stesen klia transit.rabak poket pak cik yang mmg dah rabak nie. dr stesen salak tinggi ke stesen tasik selatan tiketnya berharga 8 hengget lebey.pak cik leh gi balik ngan ktm komuter dek nons. tapi tak po leh.leh cuci mata.ada 2 3 org abg2 kendo naik tadik.kunun feeling2 buat baca novel padahal duk perati bonjolan seluar abg2 tu*larik*...

apa yang pak cik leh kabokan , pak cik sggt penat hari nie.esok satu lagik hari.nak gi carik barang untuk siapkan hantaran pertunangan adik pak cik hari ahad ni kat pendang , kedah.dia yang nak bertuanang , aku yang penat.saborjerlah...

semoga ketemu lagik di lain rabanan, salam siaran...

1 comment:

Nor Azhar said...

Hok alo! Buruk no perangainyerr..

Kem salam salam sama itu Pakcik yang mengaku japanese, and makcik yang buat nasik ayam tu yerrr... Windu sama kamu... Waaaaaaa