January 18, 2007

Usahawan Anggur Profesional

...lama dah aku tak hapdet.mental tak begitu stabil.sedikit terganggu.sebab?long stori mori.biarlah rahsia*apa motif aku tetiba feeling Datuk CT nie*hak tuih!!!...

dengan ini secara rasminya aku bergelar pengusaha anggur profesional setelah dicilanat kencing oleh seekor makhluk bernama manusia. betul kata kawan aku, aku tak tahu laa mana dia dapat nie. orang kata kalu jumpa kelly ng ngan ular, jangan bunuh ular tu duku, bunuh kelly ng tu.baik camne pun tetap belit...

n now , i trust what my freng said!! it's true.hey!1 im not racial la.but with what i'd experienced*ade ke perkataan ni*i think he's true.not only one friend rerminds me bout this thing, a few. im screwed!!

so, sesapa ade keje kosong kat opis tu, bgtau lerr...uuwwaa..jadi tea lady pun tak pa sbb aku nie skolah pondok je*tetap feeling lady*. memula tu cam best je duk umah cam anak orang kaya.makan tido layan tv .tapi ghupenye lebih boring drp biasa...

tension pun ado pikiorkan bill2 yg nak kena settlekan. walaupun aku ada geng yg sama join unemployment club, tp dia laen.dia tak po.dia mak hayam besau.ramai anak ayam yg leh tulun cari makan untuk dia.huaahauhaaha....

apa aku melalut pun aku tatau.tensen banget nie.nak ngorat pun cam tak dak mood.okieslah.adios la vista.dedoa ler utk aku cecepat dpt keje, cepat skit aku leh merapu bebyk dlm nie.korang jugak yg nak baca kan, kan*tetiba feeling ramai peminat!!!

2 comments:

ros said...

email me...duduk KL kan?mah649@yahoo.com

-fAiZiQ- said...

iz doakan smoga cepat dapat keje.
Amin...